Slovenija arhiv novic 11.01.2023

Loterijski dobitek: kdo bo dobil več kot milijardo evrov?

SiolNET 11.01.2023
Glavna nagrada na ameriški loteriji Mega Millions, ki je dosegla znesek v višini približno 1,35 milijarde dolarjev (1,25 milijarde evrov), še čaka na srečnega dobitnika. Na torkovem žrebanju namreč nihče izmed sodelujočih ni izbral pravilnih… »

Švarc Pipanova: Predlog prenove pravosodja bo predvidoma predstavljen do konca meseca

Dnevnik 11.01.2023
Pravosodno ministrstvo pripravlja strategijo prenove pravosodja, predstaviti pa jo namerava do konca januarja, je na torkovem zboru Slovenskega sodniškega društva povedala pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan. Med drugim načrtujejo spremembe… »

Karjalainen: Olimpija veliko boljša od vseh ekip Alpske lige

RTV Slovenija 11.01.2023
Po petih zelo težkih tednih v Ligi IceHL so bili hokejisti Olimpije brez samozavesti. Na prvi tekmi finala državnega prvenstva so močno prevladovali, a steklo je šele v zadnji tretjini. Jeseničane so odpravili s 4:0 in že v petek lahko ubranijo… »

Ponovno brezskrbne počitnice v Sredozemlju

Svet24 11.01.2023
31. januar je datum, do katerega lahko izkoristite tudi do 30 % nižje cene za počitnice. Razen First Minute cen so v turistični agenciji Sonček pripravili tudi odlične pogoje v primeru odpovedi. O spremenjenih potovalnih navadah ljudi, o tem, kako so… »

V KOPER SE VRAČA ISTRSKA PUSTNA POVORKA: Maškare bodo na pustno soboto s koprskih ulic preganjale zimo

Regional 11.01.2023
Pustna sobota bo v Kopru po dveh letih premora znova živahna. Dopoldne se bodo v okviru animacije zabavali najmlajši, po povorki pa se bo dogajanje nadaljevalo na pustnem rajanju. 13. Istrska pustna povorka bo na koprske ulice krenila v soboto, 18… »

Golobova pot v izgubo konkurenčnosti

Finance.si 11.01.2023
Paradoks: strah pred inflacijo je manjši, ker vlada določenim skupinam ljudi daje višje plače, ljudje pa mislijo, da so se s tem rešili pred izgubo blaginje. Rešili so se zjutraj, že popoldne bo cena strašno visoka.… »

Prevzemna namera za lastniško družbo Hidrie razkriva kupnino za Svetlikove

Finance.si 11.01.2023
Španska družba Gonvarri je skupaj z nekaj drugimi večjimi lastniki objavila prevzemno namero za odkup preostalih delnic družbe H & R – ker so ob vstopu španske družbe podpisali sporazum o strateški povezanosti, morajo zdaj legalizirati prevzem. S… »

Barcelona se je poigrala z Realom in osvojila superpokal

SiolNET 11.01.2023
Nogometaši Barcelone so v finalu španskega superpokala v Savdski Arabiji v finalu s 3:1 (2:0) nadigrali Real Madrid in prišli do 14. superpokalnega naslova v zgodovini. Španski superpokal 2022 Španski superpokal, finale: Nedelja, 15. januar: Smetana… »

Ob grdem Dončićevem padcu navijačem zastal dih #video

SiolNET 11.01.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić je na zadnji tekmi proti Los Angeles Clippers spektakularno poletel čez prvo vrsto. Videti je bilo hudo, a se je naš košarkar k sreči pobral in nadaljeval tekmo. Sportal Luka Dončić prihranil najboljše za konec, a… »

V najtežji kategoriji Dakarja prvič etapna zmaga za Slovenca #video

SiolNET 11.01.2023
Na torkovi etapi relija Dakar najboljši dosežek za novinca na dirki Tonija Mulca, ko je v skupni razvrstitvi dosegel osmi čas (sprva šesti, a so nato rezultate še nekoliko popravili), zdaj pa na sredini etapi še najboljši dosežek za drugega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem