Slovenija arhiv novic 11.01.2023

Makedonski kirurg obtožen prevare pri zdravljenju bolnikov s covidom

Delo 11.01.2023
Žan Mitrev je osumljen prevare, s katero naj bi zaslužil 1,6 milijona evrov. Nezakonito je uporabil invazivno metodo hemofiltracije. Državno tožilstvo v Skopju je vložilo obtožnico proti znanemu makedonskemu kirurgu Žanu Mitrevu zaradi prevare, s… »

Danes bo na Trgu republike potekal shod v počastitev 20. obletnice smrti očeta slovenske države

Nova 24TV 11.01.2023
Jože Pučnik (Photo: National Museum of Contemporary History) “Jože Pučnik je ena od izjemnih osebnosti slovenske zgodovine in med najbolj zaslužnimi za osamosvojitev Slovenije. Danes bo pred državnim zborom potekal shod v počastitev obletnice… »

Sara ustreljena v polsedečem položaju

Slovenske novice 11.01.2023
Na sojenju Sebastienu Abramovu zaslišali zdravnika in sodna izvedenca. Na celjskem okrožnem sodišču se je z zaslišanjem prič in predstavitvijo skupnega mnenja izvedencev sodne medicine in balistike nadaljevalo sojenje Sebastienu Abramovu, ki mu… »

Horoskop za sredo, 11. januarja

Necenzurirano 11.01.2023
Sonce je v kozorogu, Luna je v devici. OVEN – Danes bo na nebu kar nekaj težjih vplivov, ko se bo v znamenju device dovršil napet aspekt z Marsom. Prividnost ne bo odveč, tako v komunikaciji kot v prometu. BIK – Danes boste pod vplivom Lune, ki bo… »

Rusija bo po astronavte poslala drugo raketo Sojuz, izstrelitev 20. februarja

24ur 11.01.2023
Rusija je v sredo sporočila, da bo 20. februarja izstrelila še eno raketo Sojuz, da bi domov pripeljala dva kozmonavta in ameriškega astronavta z Mednarodne vesoljske postaje, potem ko je prejšnji mesec iz njihove originalne kapsule puščala hladilna… »

Morilec mladega Solkanca po enem letu še ni za zapahi

Svet24 11.01.2023
Mineva natanko leto dni od umora 26-letnega Solkanca, ki se je zgodil na pešpoti pod samostanom Kostanjevica. Enajstega januarja lani je njegovo truplo na Streliški poti zjutraj našla sprehajalka iz Gorice. Od tedaj novogoriški policisti in… »

Zaradi izjav o Zidanu odstopil predsednik francoske nogometne zveze

RTV Slovenija 11.01.2023
Predsednik francoske nogometne zveze Noel Le Graet je bil prisiljen odstopiti le nekaj tednov po porazu Francije v finalu svetovnega prvenstva, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Le Graet je bil tarča kritik zaradi neposrečenih in nespoštljivih… »

GLOBE ZARADI KRŠITEV Z DRONI: V lanskem letu za skoraj 15 tisoč evrov

Regional 11.01.2023
Javna agencija za civilno letalstvo RS, policija in občinski redarji so lani vnovič nadzirali spoštovanje zakonodaje s področja brezpilotnih zrakoplovov. Pravnomočno je bilo zaključenih 28 prekrškovnih postopkov, v katerih je bilo izdanih 24… »

Švicar najhitrejši na treningu v Wengnu, Čater med deseterico

SiolNET 11.01.2023
Švicar Niels Hintermann (2:30,81) je postavil najboljši čas drugega uradnega preizkusa smukaške proge pred sobotnim smukom za svetovni pokal alpskih smučarjev v Wengnu v Švici. Hiter je bil tudi Slovenec Martin Čater, ki je za Hintermannom na… »

Princ Harry lovi Harryja Potterja / Knjiga že prvi dan podrla rekorde

Mladina 11.01.2023
Avtobiografija princa Harryja Spare (Rezerva) je že prvi dan postala najbolje prodajana neleposlovna knjiga v zgodovini. Avtobiografija princa Harryja Spare (Rezerva), ki je v torek prišla na knjižne police, je že prvi dan postala najbolje prodajana… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem