Slovenija arhiv novic 18.01.2023

Eva Irgl v prosojni obleki z globokim dekoltejem: ven je pokukalo oprsje (FOTO)

Slovenske novice 18.01.2023
Tako oblečena je prišla v parlament. Poslanka Eva Irgl, ki je v torek v državnem zboru vodila komisijo za peticije, človekove pravice in enake možnosti, je presenetila z obleko v državnem zboru. Tja je prišla oblečena v prosojno majico s čipko in… »

Kraken na pohodu tudi pri nas: ta različica se še hitreje širi, to so njeni simptomi

Slovenske novice 18.01.2023
Mutacija bi bila lahko odporna proti cepivu proti koroni. Po oceni strokovne skupine na NIJZ dodatni epidemični ukrepi za zdaj niso potrebni. Na pohodu je nova različica novega koronavirusa, ki so jo strokovnjaki poimenovali kraken. Evropski center za… »

Poslovila se je gospa Helena, ikona ljubljanske tržnice

Necenzurirano 18.01.2023
Z ljubljanskih ulic se je za vedno poslovila Helena, za mnoge ikona osrednje tržnice in stolne cerkve v središču mesta. Gospa Helena je bila med prebivalci Ljubljane priljubljena zaradi svoje dobrodelne narave. Petek in svetek in v vseh vremenskih… »

Dončić pričakuje, da bo vodstvo Dallasa do konca prestopnega roka pripeljalo okrepitve

RTV Slovenija 18.01.2023
Luka Dončić se v preteklosti ni vmešaval v kadrovsko politiko Dallasa. Najboljši strelec Lige NBA je dal vodstvu kluba jasno vedeti, da pričakuje kakšno okrepitev pred koncem prestopnega roka 9. februarja, je poročal ESPN. Mavericksi so bili… »

ŽIVLJENJE UKRAJINSKIH PREBEŽNIKOV NA OBALI: "Tukaj smo kot doma, a srce in misli so še vedno v Ukrajini" (VIDEO)

Regional 18.01.2023
Na Debelem rtiču je trenutno nastanjenih približno 90 prebežnikov iz Ukrajine, med njimi je 38 otrok. Ankaransko osnovno šlo jih obiskuje 25, dva sta vključena v vrtec. Lokalno okolje jih je lepo sprejelo, vključujejo se v različne aktivnosti in se… »

Največje letalo na svetu opravilo rekordni šesturni polet

SiolNET 18.01.2023
Največje letalo na svetu, katerega razpon kril meri skoraj 117 metrov, je poletelo nad puščavo Mojave v Kaliforniji. S poletom je opravilo rekordni šesturni testni polet in tako postavilo nov rekord. V petek je nosilno letalo Stratolaunch Roc ali Roc… »

Luki Dončiću se v Dallasu ni izšlo po željah #video

SiolNET 18.01.2023
Slovenski košarkarski as Luka Dončić je v ligi NBA z Dallasom doma ostal praznih rok proti Atlanti (122:130). Dosegel je 30 točk, od tega kar 19 v uvodni četrtini, po dolgem času sta se mu na parketu pridružila povratnika Dorian Finney-Smith in… »

Medvrstniško nasilje: odrasli so dolžni ustrezno ukrepati

SiolNET 18.01.2023
"Ni vsak primer nekulturnega vedenja že nasilje, vendar pa moramo odrasli težavam vedno prisluhniti in se ustrezno odzvati," pravi psihologinja Ranja Salmič, ki vodi ambulanto za psihološko pomoč otrokom, mladostnikom in tudi staršem. Takoj ko… »

Nekoč sanjska dela danes želijo redki

Dnevnik 18.01.2023
Da se poklici v zgodovini menjajo, je na svoj način ugotavljal tudi nekoliko čudaški lik Barneyja Stinsona iz humoristične nanizanke Kako sem spoznal vajino mamo, ko je zgrožen zagledal prvo zastopnico zdravil, ki mu ni bila takoj všeč. “Že vso… »

Ko tudi velikani klecnejo

Finance.si 18.01.2023
Po dolgem času se zdi, da se pesimistično, slabo razpoloženje seli tudi v svet tehnoloških velikanov, torej k tistim, ki so zadnja leta na polno zaposlovali, rasli in bili nasploh zvezde med podjetji.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem