Slovenija arhiv novic 14.03.2023

Nenavaden prizor na mreži: "Mi nimaš nič za povedati?"

Zurnal24 14.03.2023
Mladi danski tenisač očitno še vedno kuha zamero do Stana Wawrinke. Stan Wawrinka je v tretjem krogu mastersa v Indian Wellsu po hudem boju s 6:2, 6:7(5), 7:5 izločil 19-letnega Holgerja Runeja in se mu tako oddolžil za boleč poraz na lanskem… »

Minister oborožen s pištolo prišel na slovesnost

Zurnal24 14.03.2023
Poljski pravosodni minister Zbigniew Ziobro je bil deležen kritik javnosti, potem ko je prišlo na dan, da je oborožen. Minister Zbigniew Ziobro je v ponedeljek polagal venec na slovesnosti, ko mu je sunek vetra razprl suknjič in razkril, da za pasom… »

Razkrivamo: komu so šli milijoni za krajšanje čakalnih vrst

Necenzurirano 14.03.2023
Zakaj so nekateri zasebni koncesionarji s peščico zdravnikov prejeli več denarja iz interventnega zakona kot največje javne bolnišnice s tisoč in več zaposlenimi? Kaj je glavni nauk stresnega testa zdravstva Poslovanje zasebnikov cveti – z… »

Po reprezentančnem odmoru znova bitka Celje – Olimpija

Delo 14.03.2023
Znani so četrtfinalni pari nogometnega pokala Pivovarne Union in pokašlnega tekmovanja za ženske. Najbolj zadovoljni so pri Mariboru in Rogaški. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na Brdu pri Kranju izžrebala pare četrtfinala pokala Pivovarne Union… »

Nova katastrofa Dallasa, neverjetno, kaj je tokrat izjavil Kidd!

Zurnal24 14.03.2023
Dallas brez Dončića in Irvinga povsem nemočen proti prav tako zelo oslabljenemu Memphisu. Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA zabeležili še 35. poraz, s čimer so padli pod 50-odstotni izkupiček zmag. Brez obeh zvezdnikov… »

Cene pogonskih goriv višje

24ur 14.03.2023
Cene pogonskih goriv zunaj avtocest so se opolnoči zvišale. Liter 95-oktanskega bencina je dražji za 1,5 centa in bo v naslednjem 14-dnevnem obdobju stal 1,374 evra. Liter dizla je z 1,504 evra prav tako dražji za 1,5 centa. Za 1,9 centa na 1,097 evra… »

Televizijska producentka v Črni gori obtožila spolnega nadlegovanja glasbenika Ramba Amadeusa

Dnevnik 14.03.2023
Producentka na črnogorski nacionalni televiziji RTCG Lejla Kašić je javno obtožila spolnega nadlegovanja črnogorskega glasbenika Antonija Pušića, znanega pod imenom Rambo Amadeus. Ker je Pušić Unicefov ambasador, je k ukrepanju pozvala tudi to… »

Lindsay Lohan pričakuje prvega otroka

SiolNET 14.03.2023
Igralka Lindsay Lohan je sporočila, da z možem Baderjem Shammasom pričakujeta prvega otroka. "Zelo sva navdušena nad prihodom novega družinskega člana, veselim se naslednjega poglavja življenja," je ob razkritju novice na Instagramu zapisala… »

Spopad v Mariboru: Golobovi svetniki Arsenoviča označili za šerifa

SiolNET 14.03.2023
Svetniška skupina Gibanja Svoboda v mariborskem mestnem svetu je danes sporočila, da ne sprejema načina delovanja župana Saše Arsenoviča, zato se za zdaj ne vidi v njegovi koaliciji. Ker meni, da so neupravičene, tudi ne bo podprla predlaganih… »

Tom Cruise raje zmrzoval, kot da bi šel na oskarje

Necenzurirano 14.03.2023
Največje zvezde Hollywooda na podelitvi oskarjev ni bilo. Letošnja podelitev oskarjev je minila brez največjega hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisa. Njegov nadvse uspešni Top Gun je bil letos praktično povsem spregledan, čeprav je, kot je dejal… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem