Slovenija arhiv novic 14.03.2023

V odmevnem primeru odvzetih otrok CSD sodišču predlaga dodelitev otrok materi

24ur 14.03.2023
V odmevnem primeru odvzema treh otrok materi v mučnem postopku, ki so ga mediji razkrili pred leti, se je zgodil preobrat. Strokovni delavci na centru za socialno delo so namreč ocenili, da bi moralo sodišče otroke predodeliti materi. Na sodišču so… »

Odlično, a ne mirno izhodišče Žana Kranjca

Dnevnik 14.03.2023
Na finalu svetovnega pokala v alpskem smučanju bodo od Slovencev tekmovali Ilka Štuhec, Ana Bucik, Žan Kranjec in Rok Ažnoh. Od Slovencev sta v tej sezoni najbolj razočarala Martin Čater in Štefan Hadalin. Štirje Slovenci bodo od danes do nedelje… »

Slavje Graneruda, Jelar nazadoval s tretjega na sedmo mesto

RTV Slovenija 14.03.2023
Norvežan Halvor Egner Granerud je z izjemnim finalnim skokom (139,5 metra) slavil na prvi tekmi smučarskih skakalcev v Lillehammerju, kar je sploh njegova prva zmaga pred domačimi navijači. S tem je še povečal vodstvo na norveški turneji. Norvežan… »

Kek in Mijatović enotna: Čas za odhod v Nemčijo

Delo 14.03.2023
Selektor Matjaž Kek in predsednik NZS Radenko Mijatović potrdila cilj Slovenije v boju za euro 2024. Prvi izziv oddaljen kar 4200 km. V nadaljevanju preberite: Slovenska nogometna reprezentanca je začela »operacijo euro 2024«, najpomembnejše… »

Na Otoku bodo v središču pozornosti tudi Slovenci

SiolNET 14.03.2023
Predzadnji dan bojev v osmini finala nogometne lige prvakov bo veliko pozornosti deležen obračun na Etihadu, na katerem se bosta za vstopnico za četrtfinale lige prvakov pomerila Manchester City in RB Leipzig Kevina Kampla, ki bo srečanje skoraj… »

Vreme: Oblačno, dež bo od zahoda zajel vso Slovenijo

Dnevnik 14.03.2023
Danes bo oblačno. V zahodnih krajih bo občasno deževalo, dopoldne se bo dež širil proti vzhodu in do popoldneva zajel vso Slovenijo. Predvsem na Primorskem bo možna tudi kakšna nevihta, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Ob… »

Nov režim: Na tem odseku vinjete več ne potrebujete

Zurnal24 14.03.2023
Odsek hitre ceste med mejo z Italijo in razcepom Sermin bo zaradi gradbenih del na državni cesti skozi Spodnje Škofije začasno odprt tudi za vozila brez elektronske vinjete. Spremenjeni režim bo predvidoma veljal od 20. marca do 30. junija, so po… »

Kdo vse služi s slovenskimi elektronskimi vinjetami?

RTV Slovenija 14.03.2023
Na spletu se je pojavilo kar nekaj spletnih strani, ki ponujajo elektronske avtocestne vinjete različnih držav, tudi slovenske, vendar so cene vinjet pri nepooblaščenih spletnih prodajalcih lahko tudi več kot 50 odstotkov višje. Vse več evropskih… »

Nakazilo v Hongkong: strokovni svet UKC Ljubljana ni odkril nepravilnosti

SiolNET 14.03.2023
Strokovni svet UKC Ljubljana, ki ga sestavljajo strokovni direktorji klinik in strokovna direktorica največje bolnišnice, po neuradnih informacijah v primeru Bošnjak ni odkril ne strokovnih ne postopkovnih nepravilnosti, poroča POP TV. POP TV je… »

Največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji

Mladina 14.03.2023
V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V tem času… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem