Slovenija arhiv novic 15.03.2023

Pevski nastop Urške Klakočar Zupančič: 'Kdor poje, zlo ne misli'

24ur 15.03.2023
Očitali so ji rdeče petke, razgaljena kolena, mahanje in polet na Dunaj, zdaj pa se je predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič znašla v zobeh javnosti še zaradi pevskega nastopa v radijski oddaji. Ta je sicer razdelil občinstvo… »

Miki Vlahovič pod pritiskom zaradi napovedi astrologinje

Necenzurirano 15.03.2023
Znani glasbenik nam je še povedal, kako se je lotil zdravljenja nastajajoče pleše, zaradi katere ga draži njegov bobnar. Miki Vlahovič je sicer dobro znan kot član skupine Victory, s katero še vedno igra, a zdaj minevata že dve leti, odkar je… »

Izjemna čast za Jerneja Damjana! Izbran je bil za ...

Zurnal24 15.03.2023
Jernej Damjan znova izvoljen za člana mednarodne komisije športnikov. Nekdanji slovenski smučarski skakalec Jernej Damjan je prejel posebno čast. Izvoljen je bil za nov štiriletni mandat od 2023 do 2027 v komisijo športnikov pri Mednarodni… »

Besni Kamil Stoch bi kar razstrelil znamenito skakalnico na Holmenkollnu

Delo 15.03.2023
V skakalnih krogih so v minulih dneh zelo odmevale ostre besede sicer umirjenega poljskega šampiona. Poljski skakalni šampion Kamil Stoch velja za zelo umirjenega športnika. Zato so v minulih dneh toliko močneje odmevale njegove ostre besede, ki jih… »

Café Noisette v Prvi vrsti

RTV Slovenija 15.03.2023
V glasbeni oddaji Prva vrsta se je tokrat predstavila trio zasedba Café Noisette. Slišali smo izbor petih šansonov v francoskem in slovenskem jeziku. Café Noisette sestavljajo pevka, režiserka in slikarka Kaya Tokuhisa, klaviaturist in glasbeni… »

Iz Slovenije v Ukrajino dva avtobusa za prevoz šolarjev #video #foto

SiolNET 15.03.2023
Ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon je veleposlaniku Ukrajine v Republiki Sloveniji Andriju Taranu na sedežu javnega podjetja Ljubljanski potniški promet v Ljubljani predala dva avtobusa, ki bosta namenjena prevozu ukrajinskih… »

Računsko sodišče bo revidiralo poslovanje RTVS

SiolNET 15.03.2023
Parlamentarni odbor za kulturo računskemu sodišču predlaga, naj izvede revizijo pravilnosti in smotrnosti poslovanja Radiotelevizije Slovenija (RTVS). Zaradi sumov o nepravilnostih, ki se pojavljajo v javnosti, so računskemu sodišču naložili, naj… »

Zelena Planica?

RTV Slovenija 15.03.2023
Ob slovesnem odprtju svetovnega prvenstva v Planici sem v nekem trenutku našpičila ušesa. Ne, ne zaradi Laibacha, temveč zaradi besed Johana Eliascha, predsednika Mednarodne smučarske zveze: "To bo podnebno pozitiven dogodek." Akcijski načrt Zelena… »

Okusite velikonočno Opatijsko riviero

SiolNET 15.03.2023
Velikonočni prazniki se neustavljivo približujejo. Z družino in prijatelji se bomo lahko znova zbrali okoli mize, ki se bo šibila pod težo dišečih dobrot, kot so domača šunka, hren, pirhi, dišeča potica in številne druge jedi, ki so del… »

Vse na enem (spletnem) mestu: zaživel je uradni portal, posvečen samosvojemu Marcu Chagallu

RTV Slovenija 15.03.2023
Zaživela je spletna stran, posvečena belorusko-francoskemu umetniku Marcu Chagallu, ki ponuja celovit pregled njegovega ustvarjanja in s tem omogoča vpogled v delo enega najvidnejših umetnikov 20. stoletja, ki so ga navdihovale različne umetniške… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem