Arhiv novic 07.02.2024

IBRAHIMOVIĆ OBNOREL OBČINSTVO NA SANREMU: Na oder se je sprehodil ob zvokih Lepe Brene (VIDEO)

Regional 07.02.2024
Legendarni nogometaš Zlatan Ibrahimović je presenetil občinstvo prvega večera italijanskega glasbenega festivala Sanremo. Ob zvokih Lepe Brene je stopil na oder in pozdravil gledalce ter se pošalil z legendarnim voditeljem Amadeusom. "Zdaj je… »

Video: Tako grdo se je Taylor Swift obnašala do Celine Dion

Zurnal24 07.02.2024
Legendo, ki ji je predala nagrado, je popolnoma spregledala. Taylor Swift se je na podelitvi grammyjev vpisala v zgodovino, ko je prejela že četrto nagrado za album leta - tokrat za album Midnights. Grammyja ji je predala diva Celine Dion, ki je že lep… »

Hude zdravstvene težave, La Toyo odpeljal rešilec

Zurnal24 07.02.2024
Bilo je tako hudo, da skoraj en mesec ni vstala iz postelje. Naša nekdanja porno zvezdnica se je po letih premora lansko leto vrnila v erotično industrijo, in sicer z vročim profilom na spletni platformi Only Fans. V sosednji Italiji pa La Toyo poznajo… »

V MGC Bistrica zazvenele harmonike

Domžalec 07.02.2024
V petek, 2. februarja 2024 so po avli MGC Bistrica zazveneli prekrasni glasovi harmonik. Harmonikarji Kulturnega društva Mihaelov sejem Mengeš so v popoldanskih urah raztegnili meh harmonik in po avli MGC Bistrica so zazvenele številne prekrasne… »

Slavnostna prireditev ob kulturnem prazniku v Domžalah

Domžalec 07.02.2024
V torek, 6. februarja 2024, je ob 19.00 uri, v Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah, potekala slavnostna prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku. Polna dvorana, na čelu z županjo Domžal, mag. Renato Kosec, obema podžupanoma, Matejem… »

Obetajo se spremembe pri odvzemu vozniškega dovoljenja

RTV Slovenija 07.02.2024
Evropski parlament je za spremembe pri odvzemu vozniškega dovoljenja. Vožnja brez veljavnega vozniškega dokumenta bi lahko bila v prihodnje obravnavana kot hud prometni prekršek. Evropski parlament je v torek potrdil, da bi odvzem vozniškega… »

MORSKI PSI VSE BOLJ KRVOLOČNI? Lani zabeležili porast napadov s smrtnim izidom

Regional 07.02.2024
Po vsem svetu so lani zabeležili 10 smrtnih žrtev zaradi neizzvanih napadov morskih psov, kar je precej več od povprečja v prejšnjih petih letih, kaže zbirka podatkov o napadih morskih psov, ki jo hrani univerza na Floridi. Raziskovalci ob tem… »

Janša udaril po vladi: Niti minister za finance v Zimbabveju si tega ne bi upal

Zurnal24 07.02.2024
Ostra kritika vlade in njenega predsednika. Meni, da bo vlada potonila zaradi reforme plačnega sistema Predsednik stranke SDS Janez Janša je že v ponedeljek zagrozil z interpelacijo celotne vlade zaradi afere sodna stavba, včeraj pa so v stranki… »

Po bitki z rakom umrl country pevec Toby Keith

Necenzurirano 07.02.2024
Po bitki z rakom na želodcu umrl znani ameriški country pevec Toby Keith, znan po uspešnicah, kot sta "Red Solo Cup" in "Should Have Been a Cowboy". 62-letni pevec, tekstopisec, igralec in glasbeni producent je v umrl v ponedeljek zvečer, je njegova… »

Znana Slovenka depresivna, mož zabredel v odvisnost in jo pustil samo z otroki

Zurnal24 07.02.2024
Skupaj jima je uspelo prebroditi izjemno težko situacijo, ki večino zakoncev zlomi. Njiju na srečo ni. Priljubljena igralka Urška Vučak Markež je že večkrat spregovorila tako o svojih depresivnih epizodah kot tudi o moževi odvisnosti od iger na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem