Arhiv novic 07.02.2024

Hopsi do zmage!

Savinjsko Šalaške 07.02.2024
Varovanci Boštjana Kuharja so se izkazali in na koncu slavili z 80:60. Tokrat je na igrišču blestel novi član Žiga Fifolt in ekipi prinesel kar 17 točk,6 skokov,1 pridobljeno žogo in 1 blokado. Bravo, le tako naprej!… »

Intesa Sanpaolo lani s kar 7,7 milijarde evrov dobička

Delo 07.02.2024
Mednarodna bančna skupina s sedežem v Torinu bo za dividende namenila kar 5,4 milijarde evrov, visok dobiček pa napoveduje tudi v prihodnje. Mednarodna skupina Intesa Sanpaolo, ki je prisotna tudi pri nas, je lani solidno poslovala in ustvarila za 7,7… »

Moški in ženske se različno odzivajo na stres, ob tej uri je najhuje

Zurnal24 07.02.2024
Raziskava je pokazala, da se odrasli vsak dan soočajo s približno tremi stresnimi dogodki. Pri ženskah se pojavijo približno eno uro prej kot pri moških. Naploh se moški in ženske različno odzivajo na stres. Stres je postal del modernega… »

Navijačem zelena luč za vrnitev na stadione

Delo 07.02.2024
Po skoraj dveh mesecih se bodo gledalci lahko vrnili na tekme grške nogometne superlige od 13. februarja dalje, vendar pod strogimi zahtevami. Po skoraj dveh mesecih se bodo gledalci lahko vrnili na tekme grške nogometne superlige od 13. februarja… »

Orli bodo pogrešali kapetana: Privilegij, ko imaš v ekipi vzornika

RTV Slovenija 07.02.2024
S finalom v Planici se bo končala era, ki bo za vedno imela posebno mesto v slovenskih skokih. Tedaj bo kariero končal velikan slovenskega športa Peter Prevc. Preostali orli bodo pogrešali vzornika, vodjo, mentorja, kapetana in prijatelja. Pogled na… »

Boštjan Reberšak: Petra Prevca v prihodnosti vidim kot športnega direktorja

RTV Slovenija 07.02.2024
Peter Prevc od sebe in drugih vedno zahteva ogromno, zato je tudi lahko bil v svetovnem pokalu kar 15 let, je v oddaji Ob osmih ocenil urednik športnega uredništva Radia Slovenija Boštjan Reberšak. "Peter je ves čas sanjal o zlati olimpijski kolajni… »

"Edini način, da pridemo do kakovostnih vsebin, je enormen entuziazem vseh vpletenih"

RTV Slovenija 07.02.2024
"Žalostno je, da nam je letos uspelo narediti zgolj eno nadaljevanko in da je to vse, kar imamo," je urednik Igranega programa Televizije Slovenija Jani Virk povedal v oddaji Panoptikum, ki bo posvečena televizijskim filmom, serijam in dokumentarcem… »

Z NASLEDNJIM TEDNOM: Začenja se vpis koprskih prvošolčkov

Regional 07.02.2024
V Mestni občini Koper se bodo v prihodnjem tednu začeli vpisi otrok v prve razrede osnovnih šol za šolsko leto 2024/25. Vse informacije o terminih in postopku vpisa lahko starši dobijo na spletni strani šole, v katero se otrok vpisuje, je obvestila… »

Umor v Murski Soboti: Softić bo znova opravil psihološke teste v svojem jeziku

RTV Slovenija 07.02.2024
Na sodišču se je nadaljevalo sojenje Damirju Softiću, obtoženemu, da je februarja lani večkrat zabodel 26-letnika, ki je zato takoj umrl. Pričal je nov izvedenec psihiater Peter Pregelj, ki meni, da je bilo Softićevo zaznavanje realnosti… »

DOGODEK: Koncert ob soju sveč ob Slovenskem kulturnem prazniku

Savinjsko Šalaške 07.02.2024
Nastopile bodo glasbenice Inga Ulokina na violini, Olga Ulokina na klavirju in sopranistka Marina Igritskaja.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem