Arhiv novic 07.02.2024

Kako vlada komentira napačne navedbe o delovnih izkušnjah ministrice za pravosodje?

Savinjsko Šalaške 07.02.2024
Iz vladne spletne strani izhaja, da naj bi ministrica za pravosodje dr. Dominika Švarc Pipan »med letoma 2010 in 2016 delala kot tožilka na Mednarodnem kazenskem sodišču za nekdanjo Jugoslavijo….«. Poslanec Anton Šturbej je na vlado naslovil… »

75 najlepših: Veseli muzikant

Dnevnik 07.02.2024
Naslednje leto bo minilo 60 let od ustanovitve ansambla, katerega prvo zasedbo so sestavljali: Janez Kalšek (bariton, bas), Ivo Župančič (klarinet), Andrej Smolej (kitara), Danilo Pšeničnik (trobenta) in Vili Kralj (harmonika). Pevka je bila… »

"Robert Golob je najbolj koruptiven premier v zgodovini naše države"

Zurnal24 07.02.2024
SDS z vsemi topovi nad vlado. "Robert Golob je najbolj koruptiven premier v zgodovini naše države. To je priznal sam, ko je generalni direktorici UNESCO povedal, da imajo v vladi na pol krizo zaradi korupcije," je na novinarski konferenci dejal poslanec… »

Iz Nove Slovenije sporočili žalostno vest, umrla njihova vidna članica

Zurnal24 07.02.2024
V 41. letu starosti je umrla dr. Marija Rogar. Med leti 2018 in 2020 je bila tudi podpredsednica NSi, so sporočili iz stranke. V 41. letu starosti je dr. Marija Rogar, so sporočili iz Nove Slovenije. Bila je predsednica razsodišča NSi, med leti 2018… »

Hrvati po polomu odstavili selektorja

Zurnal24 07.02.2024
Naši južni sosedi bodo prihodnje leto gostili svetovno prvenstvo. Izvršni odbor Hrvaške rokometne zveze (HRS) je zavoljo slabega izida na nedavnem moškem evropskem prvenstvu v Nemčiji s selektorskega položaja odstavil Gorana Perkovca, je na svojem… »

KOPRSKI POLICISTI POZIVAJO PRIČE: Voznik belega Audija povzročil nesrečo in pobegnil

Regional 07.02.2024
V ponedeljek, 5. februarja, ob 14.15, so koprski policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom v Divači, na Kraški cesti. Prijavitelju je izsilil prednost voznik Audija karavan, bele barve, ki je nato odpeljal naprej, brez da bi se ustavil… »

ŠE ENA V NIZU PRODAJ NEPREMIČNIN: Občina Izola ponuja stanovanje v starem mestnem jedru in parcelo v Kortah

Regional 07.02.2024
Občina Izola nadaljuje s prodajo svojih nepremičnin. Tokrat je najavljena javna dražba gradbene parcele v Kortah in trisobnega stanovanja v izolskem starem mestnem jedru, na naslovu Smrekarjeva ulica 50. Trisobno stanovanje se nahaja v drugem… »

Gennaro Gattuso v krempljih zloglasne 'ndranghete

Delo 07.02.2024
Slavni nogometaš in trener Marseilla je za »zaščito« plačal 3000 evrov. Po prijavi je policija aretirala dva osumljenca, povezana s kriminalno združbo. Zloglasna kalabrijska mafijska združba 'ndrangheta, ki velja za eno od najmočnejših… »

SDS z zavezo svojim poslancem, da do konca mandata ne bodo zapustili stanke; jo bo podpisal tudi Logar?

Dnevnik 07.02.2024
Izvršilni odbor SDS je poslancem stranke predlagal podpis zaveze, da bodo do konca mandata delovali kot člani in poslanci SDS. »Ne vidim razloga, zakaj je ne bi podpisalo vseh 27 poslancev,« pravi Žan Mahnič. Mahnič kot nenačelno ocenjuje, da bi… »

Sara Kern: Vsi živimo z bolečino takih ali drugačnih izgub

Delo 07.02.2024
Režiserka in scenaristka Sara Kern prejme nagrado Prešernovega sklada za režijo igranega celovečernega filma Moja Vesna. V nadaljevanju preberite: Filmska ustvarjalka Sara Kern je s prvencem Moja Vesna o izgubi, ki prizadene slovensko izseljensko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem