Slovenija arhiv novic 07.02.2024

Manjše banke v ZDA na udaru krize poslovnih nepremičnin

RTV Slovenija 07.02.2024
Skoraj leto dni po propadu treh ameriških bank, ki so resno zamajale finančni sistem, se Wall Street spet ubada s podobnimi bolniki, pri čemer jedro težav tokrat izhaja iz nepremičninskega sektorja. Kar 20 bilijonov dolarjev (20 tisoč milijard)… »

Najhuje bo še naslednjih 14 dni

Zurnal24 07.02.2024
Mateja Logar: "Glede na predhodni teden je število potrjenih primerov gripe večje skoraj za dvakrat." So tudi okoli vas vsi bolni? Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) temu pritrjujejo, odgovorili so nam, da je sezona kroženja virusov… »

Država dala milijon, a se ne ve točno, za kaj

Zurnal24 07.02.2024
Dali denar, a storitve, ki smo jih davkoplačevalci plačali, še niso točno določene. Zasavska energetika je že nekaj let stvar preteklosti. Regija, ki je nekoč cvetela zaradi premoga in težke industrije, se danes spreminja v sklop spalnih naselij z… »

Velika novost za slovenske uporabnike električnih avtov

Zurnal24 07.02.2024
Plačilo prek priljubljene aplikacije za parkiranje Easypark. S 1. februarjem je podjetje Easypark, ki je bilo doslej znano po aplikaciji za poenostavljeno plačilo parkirnine, uporabnost v Sloveniji razširilo še na polnjenje električnih vozil… »

Bomba! Dallas in Milwaukee se pogovarjata o zamenjavi zvezdnikov

Zurnal24 07.02.2024
Bodo Dallas Mavericks tik pred iztekom prestopnega roka aktivni na trgu? Dallas Mavericks so po porazni lanski sezoni letos zagotovo naredili korak naprej. Prihod odličnega novinca Derecka Livelyja II, vrnitev v ligo že odpisanega Danteja Exuma in… »

Bojan Emeršič: Če si obseden z denarjem, ljudi dejansko ne vidiš več

RTV Slovenija 07.02.2024
"Današnje skopuštvo je, da si dobrodelen tam, kjer vidiš, da ti to prinaša dobiček. In tega je ogromno. Ta dobrodelnost je tako samo krinka, ki pa verjetno nekomu tudi pomaga, a ni iskrena," pravi Bojan Emeršič, ki te dni navdušuje v Skopuhu. Že… »

Čehi pokazali skice močno spremenjene octavie

Zurnal24 07.02.2024
Škoda je objavila dokončne skice prenovljene octavie, ki si jo bomo lahko ogledali že čez dober teden. Škoda bo namreč prenovljeno škodo octavio uradno predstavila 14. Februarja. Pred tem pa so jo že napovedali s skicami, ki kažejo, da bo… »

To pravijo o znani Slovenki: "To ni ženska, ampak demon"

Zurnal24 07.02.2024
Takole se je zvijala. Kot je znano, bo slovenska predstavnica Raiven nastopila v prvem predizboru tekmovanja za pesem Evrovizije, ki bo v dvorani Malmö Arena 7. maja. Tako je določil žreb, ki je potekal v Malmöju. Na letošnjem tekmovanju za pesem… »

Bolni kralj: Prva Harryjeva fotografija po težki diagnozi, videti je zaskrbljen

Zurnal24 07.02.2024
Sin se je vrnil domov. Ko udari slaba novica, družina pozabi na zamere. Tako je tudi na britanskem dvoru. Svet je ta teden izvedel, da ima kralj Karel raka. Bolezen so odkrili med operacijo, ki jo je monarh prestal zaradi težav s prostato. Dvor je… »

Nepozabni zimski izleti v naši bližini

Zurnal24 07.02.2024
Če vam smučanje ne diši, se lahko med zimskimi počitnicami podate na izlet v našo bližnjo okolico. Zimske počitnice so že skoraj pred vrati. Mnogi jih izkoristijo za aktivno preživljanje prostega časa na snegu in ostalih zimskih radostih. Če… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem