Slovenija arhiv novic 07.02.2024

Volimo Jureka više od bureka – Sarajevo se spominja februarja 1984

Delo 07.02.2024
V prihodnjih dneh se bodo v mestu zvrstili številni kulturni in športni dogodki. Organizatorji so potrdili prihod slovenskih smučarskih legend. S slavnostno akademijo v Narodnem gledališču v Sarajevu se bo jutri ob 20. uri začela slovesnost ob 40… »

V trenerski štab Kraljev prišel tudi D. J. Smith

RTV Slovenija 07.02.2024
Vodstvo hokejistov Los Angelesa je v trenerski štab za pomočnika pripeljalo D. J. Smitha, ki je nazadnje vodil Ottawo. Po slovesu Todda McLellana je pred dnevi začasni trener postal Jim Hiller. Kralji so izvrstno začeli sezono, blesteli so sploh v… »

Gremo v knjižnico

Domžalec 07.02.2024
Knjižnica Domžale v februarju pripravlja raznovrstne dejavnosti za vse starostne skupine uporabnikov. Prešernov dan v Knjižnici Domžale Poezija nagovarja in povezuje ljudi. Na predvečer slovenskega kulturnega praznika lepo vabljeni v Knjižnico… »

ŽELITE ZDRAVSTVENI PRISPEVEK PLAČEVATI PREK E-RAČUNA? Do 13. februarja morate storiti to

Regional 07.02.2024
Novi obvezni zdravstveni prispevek bo mogoče plačevati tudi preko e-računa, so včeraj sporočili s Fursa. Vsem zavezancem, ki bi se odločili za tak način plačevanja, svetujejo, da prijavo na prejem e-računa v svoji spletni banki oddajo vsaj do 13… »

OBA NAPIHALA KREPKO ČEZ 2 PROMILA: Spor med sinom in očetom prerasel v pretep, eden nož usmeril v policiste

Regional 07.02.2024
Na Dunaju sta se v ponedeljek popoldne sprla vinjena 54-letni oče in 25-letni sin. Spor je prerasel v pretep, v katerem je bil oče poškodovan. Po pomoč se je obrnil na policijo, ki je aretirala njegovega sina. Kmalu zatem pa je aretirala tudi očeta… »

#foto Mokrišča krajinskega parka

Dnevnik 07.02.2024
Mokrišča v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib zasedajo kar nekaj površine in se pojavljajo v različnih oblikah, od vlažnih travnikov do barij. »Ena od značilnosti Ljubljane je, da ima veliko mokrotnih območij, in tako je v… »

Platforma, ki predstavlja butičnost destinacije

Dnevnik 07.02.2024
Z odprtjem spletne platforme WOOD WE GO se je uradno začela kampanja, ki bo domači in tuji javnosti do jeseni 2024 odkrivala in predstavila najboljših devet slovenskih trajnostnih in butičnih hotelov ter turističnih ponudnikov. »Ciljev kampanje WOOD… »

Žibertovo banko zaradi spornih kreditov preiskovala Banka Slovenije

Necenzurirano 07.02.2024
Le nekaj mesecev po tem, ko je Hranilnica Lon očetu glavnega tajnika SD odobrila milijonsko posojilo za nakup luksuznega stanovanja, so na njena vrata potrkali inšpektorji Banke Slovenije. Kaj so ugotovili? Pregledali 42 kreditov, spornih kar 33 "Pri… »

Horoskop za sredo, 7. februarja

Necenzurirano 07.02.2024
Sonce je v vodnarju, Luna je v kozorogu. OVEN – Vsi bodo dobro organizirani, medtem ko vi ne znate narediti prave poteze, da bi razmere izboljšali. Osebnega vprašanja ne morete rešiti tako hitro. BIK – Dan se bo razvijal čudovito, zato ohranite… »

Teoretično bi lahko imeli povsod hiter internet, večina je na optiki

Necenzurirano 07.02.2024
Brez svetovnega spleta danes težko delujemo, a čeprav se zdi na prvi pogled nenavadno, prav vsi nimajo dostopa do hitre povezljivosti s svetom. Slovenija je vseeno med boljšimi v Evropi, na vzhodu države je slabše. Ob dnevu varne uporabe interneta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem