Arhiv novic 08.02.2024

Dnevni horoskop za petek, 9. februarja 2024

Zurnal24 08.02.2024
Energija Mlaja bo prava prebuditev, prav tako se boste soočali s sabo in s svojimi notranjimi vzgibi. Zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja raznih življenjskih izkušenj. Želje lahko počasi začno… »

80-letni zdravnik iz Vuzenice: Sistem se uničuje že 30 let, zato rešitve niso preproste

RTV Slovenija 08.02.2024
"Ne stavkam, ker pacient ni kriv za stanje v zdravstvu," pravi zdravnik splošne medicine v Vuzenici, ki pri svojih častitljivih 80 letih še vedno dela. Tesno je povezan s krajem in predan svojim pacientom, ki jih v isti ordinaciji sprejema že 53 let… »

Risi v zadnjih minutah napolnili mrežo Italije v Bolzanu

RTV Slovenija 08.02.2024
Slovenski hokejisti so na pripravljalni tekmi v Bolzanu odpravili Italijo s 5:1. Tekma je bila zelo izenačena vse do 54. minute, potem pa so risi dosegli še tri gole. Selektor Edo Terglav je za tokratni zbor, potem ko je novembra v Budimpešti… »

Shields in Mirotić na kolena spravila Real; Francisco šokiral Partizan v Beogradu

RTV Slovenija 08.02.2024
Milano je na domačem parketu premagal vodilno ekipo Evrolige Real iz Madrida z 81:76. To je šele četrti poraz za aktualne evropske prvake. Real je vodil večino prve četrtine, ob koncu te pa je vodstvo v svoje roke prevzel Milano (23:19). V tem ritmu… »

Razlogi Kranjca za optimizem

Dnevnik 08.02.2024
Svetovni pokal v alpskem smučanju se bo konec tedna nadaljeval v tehničnih disciplinah. Na šestem veleslalomu sezone bo najboljši Slovenec Žan Kranjec četrtič napadel uvrstitev na zmagovalni oder. Tijan Marovt je v tej sezoni na 14 slalomih na… »

Ko sosedje iz milijarde naredijo vsaj štiri

Finance.si 08.02.2024
Pri nas pa so trenutno pomembnejše plače v javnem sektorju kot to, iz česa se bodo izplačevale jutri.… »

Ko sosedje iz milijarde naredijo vsaj štiri

Finance.si 08.02.2024
Pri nas pa so trenutno pomembnejše plače v javnem sektorju kot to, iz česa se bodo izplačevale jutri.… »

Velika Britanija: Bo Karel III. vztrajal na prestolu?

Dnevnik 08.02.2024
Britanski premier Rishi Sunak je, morda nehote, razkril več o neznanem raku Karla III. kot Buckinghamska palača, ko je dejal, da so ga “na srečo odkrili zgodaj”. Medtem ko kralj iz Britanije in preostalega sveta še vedno prejema številne želje… »

Vrhovno sodišče skeptično do umika Trumpovega imena z glasovnic v Koloradu

RTV Slovenija 08.02.2024
Ameriško vrhovno sodišče je ob zaostrenih varnostnih ukrepih obravnavalo pritožbo nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa na odločitev vrhovnega sodišča zvezne države Kolorado o odstranitvi njegovega imena z glasovnic za letošnje predsedniške… »

Iščejo ugledno novinarko: zaenkrat našli njen avtomobil

Necenzurirano 08.02.2024
Od četrtka iščejo eno najuglednejših avstrijskih novinark Alexandro Föderl-Schmid. Njen modri službeni mercedes s stuttgartskimi registrskimi tablicami so našli parkiran na parkirišču novega mejnega prehoda Avstrije z Nemčijo v Simbachu na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem