Arhiv novic 08.02.2024

Na rednem pregledu je zdravnik pacientko zaklenil v ambulanto in jo posilil

Necenzurirano 08.02.2024
64-letni zdravnik iz bolnišnice na vzhodu Hrvaške je bil nepravnomočno obsojen na štiri leta zapora zaradi posilstva pacientke in dveh kaznivih dejanj nečednih dejanj zoper isto pacientko. Omenjena kazniva dejanja so se zgodila v letu 2021 na rednih… »

Po pogumnem reševanju se je Mladenu vso noč "pred očmi vrtel ta prizor"

Necenzurirano 08.02.2024
Najprej so njen avto privezali, da ni zgrmel po strmini, nato sta jo dva potegnila iz avta in med čakanjem na dodatno pomoč 40 minut skrbela, da ji je bilo toplo. Ponesrečeno 73-letnico so nato z nosili s strme brežine potegnili gasilci, ki so morali… »

Česa nam o Francetu Prešernu niso povedali v šoli?

Domžalec 08.02.2024
Na današnji dan, ko praznujemo obletnico smrti največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna, smo za vas pripravili nekaj dejstev, ki jih morda o njem še niste vedeli. Prešeren in alkohol Med Slovenci kroži mit o tem, da je bil Prešeren… »

Dallas okrepljen pod košem, prišla sta dva zelo solidna igralca

Zurnal24 08.02.2024
Zadnji dan prestopnega roka v ligi NBA. Po pričakovanjih naj bi zadnji dan prestopnega roka v ligi NBA klubske sredine zamenjalo kar nekaj igralcev, saj je kar nekaj franšiz, ki se želi okrepiti v boju za mesta v končnici, nekateri generalni managerji… »

Volodimir Zelenski odstavil svojega najvišjega generala

Delo 08.02.2024
Odstavitev Valerija Zalužnega je najbolj odmevna ukrajinska kadrovska zamenjava od začetka vojne z Rusijo. Manj kot teden dni zatem, ko je prvič javno potrdil, da v okviru »resetiranja« ukrajinskega državnega vodstva razmišlja o zamenjavi več… »

Naš prijatelj

RTV Slovenija 08.02.2024
Srce parajoča resnična zgodba o družini, ki se spopada z materino neozdravljivo boleznijo in najde oporo v najboljšem prijatelju zakonskega para. Film pripoveduje zgodbo družine Teague – novinarja Matta, njegove živahne žene Nicole in njunih dveh… »

"Esmeralda" Dominika pojasnjuje in na Facebooku omenja tudi slovo očeta

Zurnal24 08.02.2024
Dominika Švarc Pipan podaja še nekaj pojasnil in to na svojem Facebook profilu. Kot smo poročali, na sestanku med premierjem Robertom Golobom in SD so si odgovorili na vprašanje, ali še želijo delati skupaj naprej. "In odgovor je da," je po koncu… »

Avstrijski festival bosanski pisateljici umaknil vabilo zaradi njene podpore Palestini

RTV Slovenija 08.02.2024
Literarna hiša Spodnje Avstrije in Salzburški literarni festival sta preklicala vabilo Lani Bastašić zaradi njenih stališč do bližnjevzhodnega konflikta. Bosanska pisateljica se je namreč pridružila pobudi Strike Germany. Akcija Strike Germany… »

Dejan Turk: Z jadrnico iščem zalive, kjer ni signala za telefon

Delo 08.02.2024
Dosedanji predsednik uprave A1 Slovenije in Srbije je razkril ključne elemente svoje uspešne kariere ter delil svoje vpoglede v prihodnost. V podkastu Supermoč je Dejan Turk, dosedanji predsednik uprave A1 Slovenije in Srbije, razkril ključne elemente… »

VALENTINOVO PO VAŠI MERI: LifeClassovi predlogi za vse okuse in želje

Regional 08.02.2024
Valentinovo v LifeClass Hotels & Spa Portorož ni le praznovanje ljubezni, temveč priložnost, da nekoga osrečite in si vzamete čas zase in čas za drago osebo. Žal pa v vsakdanjiku za te pozornosti pogosto zmanjka časa ali energije. Zato so za vas… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem