Slovenija arhiv novic 10.02.2024

Rajanje ob glasbi

Gorenjski glas 10.02.2024
Medvode – Javni zavod Sotočje Medvode v nedeljo popoldne, med 15. in 18. uro, v medvoški športni dvorani organizira pustovanje z Alenko Kolman in nastopom Trkaja, ki bo rajanje dopolnil z glasbeno predstavo Repki.… »

Pustovanje za otroke v Žirovnici in Gorjah

Gorenjski glas 10.02.2024
Žirovnica, Gorje – Zavod za turizem in kulturo Žirovnica ter Društvo prijateljev mladine Žirovnica organizirata v nedeljo ob 11. uri otroško pustovanje, ki bo potekalo pred Osnovno šolo Žirovnica. Obljubljajo pester in zabaven program za male… »

Po grozljivem obisku bedijo ob prižgani luči

Zurnal24 10.02.2024
Na sojenju Romunu Nicuju Ovidiuju Mogosu, obtoženemu vlomov v 54 hiš, smo poslušali pretresljive izpovedi oškodovancev, ki jih je obiskal med spanjem. Petintridesetletni Romun Nicu Ovidiu Mogos se je zaradi premoženjskih deliktov že znašel za… »

Aplikacija za zahtevne voznike zdaj končno na voljo na Android Auto

Zurnal24 10.02.2024
Sygic je prvi veliki ponudnik navigacijskih storitev, ki v modernih vozilih omogoča polno zrcaljenje navigacije, prilagojene za potrebe tovornjakov, avtodomov ali prikoličarjev. Sygic je v svetu cestne navigacije veliko ime in eden izmed peščice, ki… »

Grozljivka nogometnega asa: vlomilci mu ubili teto ter pretepli mamo

Zurnal24 10.02.2024
Prava tragedija je doletela družino mehiškega nogometnega reprezentanta, ki si kruh služi v Evropi. Nogometni svet so pretresle grozljive novice iz Mehike, kjer naj bi po poročanju nogomanie in drugih športnih medijev pred dnevi vlomilci zadavili… »

Šalehar javno čez zelo znanega Slovenca: "Dosadan je kot driska"

Zurnal24 10.02.2024
Želel se je pošaliti, je šel predaleč? Miha Šalehar je bil nedavno gost v enem izmed najbolj priljubljenih podkastov pri nas Aidea Klemna Selakoviča. Povedal je, da je poslušal vse njegove podkaste, le tistega ne, v katerem je bil gost Jure Godler… »

Tako ga kljub bolezni kralja Karla žura Camilla

Zurnal24 10.02.2024
Nasmejana praznovala ... Zadnje čase slabe novice o bolezni z britanskega dvora kar dežujejo. V začetku februarja nas je presenetila novica, da je kralj Karel III. zbolel za rakom, zato je do nadaljnjega odložil vse javne nastope in druge obveznosti… »

Spomin na barbarske Slave spet živi

Delo 10.02.2024
Dve desetletji zakona, ki povezuje levico in desnico, utrjuje pa prezir do Slovencev in Hrvatov. V nadaljevanju preberite: V Italiji danes praznujejo dan spomina na fojbe in eksodus Italijanov iz Istre, Reke in Dalmacije. Predlagala ga je tržaška… »

V tako lepo in pametno žensko je zrasla hčerka naše priljubljene voditeljice

Zurnal24 10.02.2024
Kako čas hitro teče! Pisateljica, novinarka, urednica in voditeljica Alenka Kesar se lahko pohvali s številnimi dosežki, a nič ne prekaša tega, v kako čudoviti mladi dami sta zrasli njeni hčerki Neli in Lina. Če je naslovnico Alenkinega… »

Kajuh ali Kosovel, to je zdaj vprašanje

Delo 10.02.2024
Želela bi si, da bi politika razpravljala o domačih literatih tako, da bi otroke in odrasle spodbujala k branju, in ne samo s privoščljivostjo ob napaki. Motiti se je človeško in nihče ni vseved, sem najprej pomislila, ko sem v četrtek, na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem