Arhiv novic 09.07.2024

INCIDENT NA LETOVANJU OTROK V ISTRI: Vzgojitelj zaradi kričanja fizično obračunal z 12-letnikom

Regional 09.07.2024
Na letovanju otrok v Poreču pod okriljem Zveze prijateljev mladine (ZPM) Maribor je prišlo do incidenta. Ker je 12-letnik oziroma učenec 6. razreda kričal, je bilo njegovo početje za druge v bivalnem delu VIRC moteče, vzgojitelji pa so želeli to… »

Najprej ga je skoraj zbil, potem pa ...

Zurnal24 09.07.2024
Objestnež obračunal s 17-letnim voznikom motornega kolesa. Koprski policisti poročajo o incidentu na bencinskem servisu v Šalari. Kot so zapisali, je moški napadel 17-letnega fanta, ki je vozil motorno kolo iz smeri Šalare proti krožišču na… »

ACTUAL I. T. – en partner ne glede na kompleksnost rešitve

Finance.si 09.07.2024
Z delitvijo vodenja na strateški in operativni del so se v skupini ACTUAL I. T. okrepili in kakovostno upravljajo več različnih segmentov. V skupini ACTUAL I. T. so odločeni nadaljevati uspešno delovanje na trgih v regiji in tudi širše – kot… »

Razkrit in v Sloveniji že razprodan: land rover defender octa s 635 konji in ceno 200 tisočakov

Finance.si 09.07.2024
Angleški Land Rover predstavlja najzmogljivejšega defenderja do zdaj – octa ponuja 4,4-litrski V8 s tehnologijo blagega hibrida s 467 kilovati, 635 konjskimi močmi in 750 newtonmetri navora.… »

#video Košarkarski incident v Atenah: po tekmi Hrvaška - Grčija Zubac in Šarić vpletena v pretep

Dnevnik 09.07.2024
Na spletu so se pojavili posnetki, na katerih se hrvaška košarkarska reprezentanta Dario Šarić in Ivica Zubac pretepata z neznanimi osebami. Do spopada je prišlo v nočnem klubu v Atenah, potem ko je Hrvaška v finalu kvalifikacij za olimpijske igre… »

Borzen: v dveh tednih oddanih že 578 vlog za subvencije pri nakupu e-koles

Finance.si 09.07.2024
Borzenov razpis za sofinanciranje nakupa električnih koles, aktiven od 3. junija letos, je doživel dober odziv. Borzen je v dveh tednih prejel 578 vlog za skupaj 260 tisoč evrov sredstev.… »

V zdravstvu bi se radi izenačili s policisti

Dnevnik 09.07.2024
Nasilje v zdravstvu bo, če bodo poslanci prisluhnili zdravstvenim delavcem, kaznovano enako strogo kot ob ogrožanju policistov. Novomeška zastopnica pacientovih pravic Zlata Rebolj ima pomisleke: spore v zdravstvenih ustanovah bolniki in osebje… »

Đoković spet začel bitko z navijači, neverjetno, kaj jim je namenil

Zurnal24 09.07.2024
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković se je v ponedeljek zvečer gladko prebil v četrtfinale turnirja za grand slam v Wimbledonu, ko je ugnal Danca Holgerja Runeja v treh nizih. A po zmagi se je obregnil ob del navijačev, češ da so bili… »

Novi ford capri - električen SUV kupejevskih potez in dosegom do 627 kilometrov

Finance.si 09.07.2024
Ford je razkril obujeno ikono preteklega časa - kupejevski model capri, ki je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja kupeje približal množicam. Novi capri je seveda SUV, in to električen. V primerjavi z explorerjem je daljši za 17 centimetrov, ima… »

»Če gre komu zahvala, da evropska skrajna desnica ni slavila na celi črti, so to francoski volilci«

Mladina 09.07.2024
IZJAVA DNEVA. "Če gre komu zahvala, da evropska skrajna desnica ni slavila na celi črti, so to francoski volilci. Ti so kljub predsednikovemu kockanju s politično usodo Francije pa tudi Evrope sledili strankam in tudi z glasovanjem potrdili začrtano… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem