Slovenija arhiv novic 09.07.2024

"V ZRAKU SE JE ČUTILO, DA SMO VSI TAM Z ISTIM NAMENOM": Dobrodelni turnir v Piranu se je izkazal za več kot uspešnega (FOTO)

Regional 09.07.2024
Pretekli konec tedna je na piranskem stadionu potekal dobrodelni dogodek, nogometni turnir 'ALCATRAZ OPEN 2024' pod sloganom 'ZA ALEŠA'. Samo na turnirju so s strani prijavnin, srečelova, frizerjev ter šanka in kuhinje zbrali 10.155 evrov; na… »

Nova pohodniška aplikacija olajša raziskovanje in načrtovanje podvigov gornikov

RTV Slovenija 09.07.2024
Slovenska ekipa je pripravila novo mobilno aplikacijo APPEAK. Pripomoček, ki na prvo mesto postavlja varnost in informiranost, omogoča, da si uporabnik oblikuje osebni pohodniški profil in prilagodi rezultate iskanja svojim potrebam in zmožnostim… »

Novi Dacia Duster: Prepriča z zmogljivostjo, tehnologijo in ceno

RTV Slovenija 09.07.2024
Predstavljajte si vozilo, ki združuje dostopnost, vzdržljivost in zmogljivost. Tako se že leta predstavlja Dacia Duster, ki je s svojo najnovejšo različico ponovno dvignila letvico v svetu športnih terencev. Novi Duster prinaša osvežen in robusten… »

Zgodovinski trenutek za slovensko odbojko: Prvi nastop na olimpijskih igrah proti Kanadi 28. julija

Gorenjski utrip 09.07.2024
Slovenski odbojkarji bodo prvič nastopili na olimpijskih igrah, svojo zgodovinsko prvo tekmo pa bodo igrali 28. julija ob 21. uri v South Paris Areni I proti Kanadi. V nadaljevanju tekmovanja jih čaka obračun s Srbijo 30. julija ob 17. uri, 2. avgusta… »

Bomo kaos in težave v prometu reševali na plečih najrevnejših?

Necenzurirano 09.07.2024
Kljub začetku šolskih počitnic v Sloveniji ne mine dan brez prometnih zastojev. Težav nimamo samo mi, ampak večina Evrope. Evropska komisija pripravlja rešitve, ki pa lastnikom avtomobilov ne bodo pogodu. Poletje je tu in z njim tradicionalni… »

Raay dobil presenečenje svojega življenja, šoka na obrazu ni mogel skriti

Zurnal24 09.07.2024
Kakšna ideja! Glasbeni producent Raay je pred dvema dnevoma praznoval 40. rojstni dan in kot se za okrogle obletnice spodobi, ga je na ta dan čakalo presenečenje. Pripravili so mu ga žena Marjetka in njegova starša. Raay je svojo okroglo obletnico… »

Poskus uboja ali silobran? Vlomilca večkrat zabodel z nožem

Dnevnik 09.07.2024
Na zatožno klop celjskega sodišča je ponovno sedel Izidor Gorenc, obsojen zaradi poskusa uboja Florjana P. Višji sodniki so namreč prvostopenjskemu sodišču naložili, da razjasni, ali je pajdaš, ki je Gorenca napadel, utrpel poškodbe s kuhinjskem… »

Novi kodiaq, udobje v družbi energetsko učinkovitega dizla

RTV Slovenija 09.07.2024
Ste na lovu za novim velikim SUV-jem? Tu je novi kodiaq, prodajna uspešnica v prvem dejanju je spisana na novo. V Avtomobilnosti smo ga preizkusili in ocenili. Že ob svetovni predstavitvi nove generacije je bilo Škodino sporočilo jasno, nič ne bo… »

"EDEN NAJVREDNEJŠIH PODVODNIH DOSEŽKOV": Na dnu Jadranskega morja opazili ogroženega morskega psa (VIDEO)

Regional 09.07.2024
Pri Zadru je potapljač ujel izjemno redkega morskega psa, navadnega sklača (Squatina squatina), kar je okoljevarstvenike navdalo z navdušenjem. Organizacija WWF Adria je to poimenovala kot "enega najvrednejših podvodnih dosežkov". Pred časom so to… »

Francosko-nemški vlak je močno iztiril, Evropa pa na robu kaotičnega stanja

Savinjsko Šalaške 09.07.2024
Prvak opozicije Janez Janša je francoske parlamentarne volitve komentiral, “Francosko-nemški vlak je včeraj vsaj za nekaj časa močno iztiril. Evropa se je znašla na robu kaotičnega stanja” – ob tem ko nihče ni dobil relativne večine. Meni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem