Slovenija arhiv novic 09.07.2024

Prevozna revščina in starizem: Že samo »sivolasa glava« za volanom nekaterim povzroča frustracije na cesti.

Necenzurirano 09.07.2024
Kot smo že poročali, imamo v Sloveniji znaten delež prevozno revnih prebivalcev, torej tistih, ki si prevoza bodisi ne morejo privoščiti bodisi jim ni na voljo. Med vikendi, ko je število avtobusnih in železniških povezav manjše, se delež… »

Srbski pevec želi biti evtanaziran na Nizozemskem

Zurnal24 09.07.2024
Bori se bori z bipolarno motnjo. Bojan Tomović je veljal za enega najbolj priljubljenih pevcev Srbije, ljubitelji narodnozabavne glasbe so ga vzljubili zaradi uspešnic Na distanci, Plava motorola, Nokia, Jugić, Sanja, Sanja ... Kljub temu da so mu… »

»Dovolj je dovolj« / Bo letališče dobilo ime po Berlusconiju?

Mladina 09.07.2024
Spletna peticija proti preimenovanju letališča je zbrala že več kot 32.000 podpisov. Načrt poimenovanja milanskega letališča Milano-Malpensa po lani preminulem politiku Silviu Berlusconiju v Italiji sproža ostre polemike in nasprotovanje. Glasni… »

Volitve v ZDA: Biden je zdrav, trdi njegov zdravnik; Trump se čudi njegovemu nastopu

Dnevnik 09.07.2024
Na številne pomisleke o zdravju ameriškega predsednika Joeja Bidna se je sedaj odzval njegov osebni zdravnik, ki je v pismu zagotovil, da Biden nima simptomov nevroloških bolezni. Ugibanja o Bidnovem zdravju so se še povečala po prvem soočenju med… »

Simulator letenja v središču Ljubljane: pilot za eno uro ali več

Dnevnik 09.07.2024
Izkušeni letalski inštruktorji v sklopu Simulatorja letenja #1 obiskovalcem predstavijo osnovne instrumente za upravljanje letala in jim omogočijo, da se preizkusijo v vlogi pilota. K realističnemu občutku letenja pripomoreta vizualizacija, ki ponuja… »

Justinu Bieberju nastop na razkošni indijski predporočni zabavi prinesel več milijonov

RTV Slovenija 09.07.2024
Del predporočnega slavja indijske poroke leta Ananta Ambanija, naslednika najbogatejšega človeka v Aziji, in Radhiko Merchant je bil tudi Justin Bieber. Ta je eno uro zbrane zabaval s svojimi uspešnicami, za to pa naj bi dobil kar 10 milijonov… »

Bela hiša: Predsednika Bidna ne zdravijo zaradi Parkinsonove bolezni

RTV Slovenija 09.07.2024
Potem ko je New York Times poročal, da zapisnik obiskov kaže, da je Belo hišo med avgustom in marcem najmanj osemkrat obiskal strokovnjak za Parkinsonovo bolezen, je Bela hiša zanikala, da predsednika Joeja Bidna zdravijo zaradi te bolezni. Ugibanja… »

V Mostah med sporom potegnil nož

Dnevnik 09.07.2024
Spor med dvema moškima v ljubljanskih Mostah se je sprevrgel v nasilje, eden izmed njiju pa je tudi potegnil nož. V ponedeljek okoli petih popoldne sta se na območju ljubljanskih Most sprla moška srednjih let. Spor je prerasel v nasilje, eden izmed… »

44-letna metliška zver se je hudo znesla nad partnerko

Necenzurirano 09.07.2024
Žrtev se je včeraj zglasila v zdravstvenem domu, primer pa so prevzeli policisti. V zdravstvenem domu v Metliki se je včeraj zglasila poškodovana ženska. O zadevi so bili nemudoma obveščeni metliški policisti, saj naj bi jo pretepel partner… »

Nakopala 200 kilogramov krompirja, večino ga je odpeljala policija

Zurnal24 09.07.2024
Novomeški policisti prijeli tatove poljščin. Novomeške policiste so obvestili, da so neznanci med 7. 7. in 8. 7. z njive pri Dolenjih Lakovnicah izkopali in odtujili okoli 200 kilogramov krompirja. Policisti so se lotili preiskave in kmalu uspeli… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem