Slovenija arhiv novic 09.07.2024

Iz Kitajske včasih le maček v žaklju, obetajo se carine tudi na cenejše nakupe

Necenzurirano 09.07.2024
Različni izdelki po ugodnih cenah, včasih več kot dvomljive kakovosti, ali pa celo le nakup mačka v žaklju. Nakupi prek spleta so lahko zelo privlačni, a ker jih je vse več, se države druga za drugo vse bolj sprašujejo, koliko od tega prometa bi… »

Počasneje je varneje!

Domžalec 09.07.2024
Na slovenskih cestah je neprilagojena hitrost eden izmed glavnih vzrokov za prometne nesreče, še posebej tistih s hudimi posledicami. Pogosto je povezana z drugimi tveganimi vedenji, kot so vožnja po napačni strani ceste, nevarno prehitevanje in… »

V IZOLSKI BOLNIŠNICI MIRIJO: Aktivnosti za primer vojne ali izrednega stanja ne izvajajo

Regional 09.07.2024
Pred časom je v medijih zaokrožila alarmantna vest, ki je povzročila veliko razburjenja v javnosti, saj so zaposleni v ljubljanskem univerzitetnem kliničnem centru (UKC) prejeli navodila za primer vojne oziroma izrednega stanja. Preverili smo, ali so… »

VEDNO VEČ PREVAR PREK PLATFORME BOOKING: Jih beležijo tudi v slovenski Istri? (FOTO)

Regional 09.07.2024
Na nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost SI-CERT zaznavajo povečano število prevar pri rezervacijah počitniških nastanitev prek platforme Booking. Goljufi lahko zlorabijo Booking profil legitimnega ponudnika ali pa objavijo lažen oglas… »

Gladiator 2 v kinu konec novembra

Dnevnik 09.07.2024
Težko pričakovano nadaljevanje filmske klasike Gladiator prihaja na velika platna konec novembra. Potem ko so bile objavljene prve uradne fotografije, bo danes izšel prvi filmski napovednik. V režiserski stolček se je vrnil Ridley Scott, v glavni… »

Močni basi za zabave na plaži ali v parku

Dnevnik 09.07.2024
Preizkusili smo Sonyjev prenosni zvočnik ult field 7. Ge za veliko napravo, ki pa ji vseeno uspe ujeti pravo težo in avtonomijo baterije za uporabnost na prostem. Nova Sonyjeva serija zvočnikov ult je osredotočena zlasti na odlično izkušnjo za… »

Razkrivamo: fantje z rajskih otokov so davčni dolžniki

Necenzurirano 09.07.2024
Zakaj se je podjetje, ki je državi med epidemijo prodalo hitre teste vprašljive kakovosti, zdaj znašlo pri vrhu seznama davčnih dolžnikov? Ena največjih afer Janševe vlade Od Kolumbije do Makedonije Dolguje milijon, zdaj bi se ukvarjal z… »

Konec festivala Metaldays, kupci vstopnic so izviseli

Zurnal24 09.07.2024
Kaj se bo zgodilo s tistimi, ki so jim ostali dolžni, niso pojasnili. Organizatorji festivala Metaldays so obiskovalcem sporočili, da festivala ne bodo več organizirali. Spomnimo: januarja so sporočili, da je Metaldays 2024 odpovedan, saj da bodo vse… »

Horoskop za torek, 9. julija

Necenzurirano 09.07.2024
Sonce je v raku, Luna je v levu, ob 15.47 preide v devico. OVEN – Danes boste vse reševali z nenavadno hitrostjo. S partnerjem ravnajte v rokavicah, le tako ga boste hitro prepričali o nečem, kar vam je najbolj pri srcu. BIK – V službi vlada… »

Nina Radi (Sanjski moški) gola hodila pred gosti hotela

Zurnal24 09.07.2024
To se ji je zgodilo. Simpatično Nino Radi smo spoznali v šovih Sanjski moški in Kmetija. Lepotica, ki je gledalce očarala s svojo preprostostjo in prisrčnostjo, je pred nekaj tedni obiskala rajske Maldive. Tam je bila očarana nad čistim morjem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem