Čelsi

ZA PODALJŠAN VIKEND KRATKI ROKAVI IN DEŽNIK: Ogrelo se bo do 25 stopinj Celzija

Regional 29.03.2024
Danes bo vreme spremenljivo do pretežno oblačno, v hribovitih krajih na zahodu lahko še pade kakšna kaplja dežja. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 21 stopinj Celzija. V Istri bo občasno oblačnost povečana, pihal bo močan jugo in… »

KAJ VREMENOLOGI NAPOVEDUJEJO ZA VELIKONOČNE PRAZNIKE: Precej se bo ogrelo, a ne še danes

Regional 28.03.2024
Danes bo pretežno oblačno, nekaj sonca bo sprva v vzhodni Sloveniji. Dopoldne bo ponekod občasno deževalo, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Sredi dneva se bodo padavine okrepile in od jugozahoda razširile nad večji del države… »

Izginila dveletna deklica, stekla obširna iskalna akcija

Zurnal24 27.03.2024
V torek okoli 13. ure je iz naselja Banjsko polje v bližini Bora v Srbiji izginila dveletna deklica Danka Ilić. Iskanje deklice še poteka. Vsaka minuta je pomembna. Policija, gorski reševalci in druge pristojne službe že od torka popoldne iščejo… »

V sredo in četrtek močan jugo in povišano valovanje morja

Dnevnik 26.03.2024
Po napovedih vremenoslovcev z agencije za okolje bo sreda pretežno oblačna in vetrovna. Sprva bo pihal okrepljen jugo. Ob prehodu vremenske fronte pa bo pozno popoldne zapihal okrepljen jugozahodni veter. Ob tem pričakujejo povišano valovanje morja… »

V HRVAŠKI ISTRI PRIŽGAN ALARM: Prihaja to tudi k nam?

Regional 26.03.2024
Danes bo oblačnost od jugozahoda naraščala. Popoldne bo na zahodu, jugu in deloma v osrednjih krajih začelo rahlo deževati. Pihal bo večinoma šibak veter južnih smeri, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 stopinj Celzija… »

Pred nami preobrat. Tako bo potovalo

Zurnal24 26.03.2024
Vremenski preobrat ponekod že popoldne in zvečer. Kaj sledi zatem? Vremenooslovci na Arsu napovedujejo, da bo čez dan oblačnost naraščala. Popoldne bo na zahodu, jugu in deloma v osrednjih krajih začelo rahlo deževati. Pihal bo večinoma šibak… »

Vreme: Precej jasno

Dnevnik 25.03.2024
Zvečer in ponoči bo precej jasno, le občasno ponekod zmerno oblačno, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V torek bo oblačnost od jugozahoda naraščala. Popoldne bo na zahodu in jugu začelo rahlo deževati. Pihal bo veter južnih… »

#foto Razdejanje in sneg po burni noči neurij s točo, vetrom in strelami

Dnevnik 23.03.2024
Ponoči je velik del države zajelo neurje z močnim deževjem, vetrom in sodro, gasilci so črpali meteorno vodo, odstranjevali podrta drevesa s cestišč in objektov, prekrivali odkrita ostrešja stanovanjskih in gospodarskih objektov. Meja sneženja se… »

ZIME ŠE NI KONEC: Meja sneženja se bo spustila, na Primorskem pa nas čaka to

Regional 22.03.2024
Danes bo deloma jasno, nekaj več oblačnosti bo predvsem v vzhodni, dopoldne tudi v južni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 19, na Goriškem do 21 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V soboto bo… »

Finale v Planici: izjemna zmaga Petra Prevca

Dnevnik 22.03.2024
Peter Prevc je z izjemnim poletom zmagal na prvi od treh tekem svetovnega pokala v Planici. S skokom 231 metrov je prehitel vodilnega po prvi seriji, Avstrijca Daniela Huberja, Timi Zajc je pristal na četrtem mestu. Peter Prevc je po prvi seriji s… »

Novice dneva »

Pogačar: Že pred desetimi leti sem bil jezen na Quintano

Zurnal24 pred 59 minutamiše 7 povezanih

Helikopter z iranskim predsednikom se je ponesrečil

Dnevnik pred dvema uramaše 5 povezanih

Huda nesreča, 49-letnik je umrl

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem