Čelsi

Vreme: Večinoma sončno

Dnevnik pred 30 dnevi
Danes bo večinoma sončno. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 29, ob morju okoli 21 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V ponedeljek bo pretežno jasno. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje… »

Vreme: Pretežno jasno

Dnevnik pred 31 dnevi
Danes bo pretežno jasno. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28 °C, na Primorskem okoli 20 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V nedeljo bo pretežno jasno. Najnižje jutranje temperature… »

NA KREDARICI PRIČAKUJEJO TEMPERATURNI REKORD: V Slovenski Istri pa le nekaj čez 20 stopinj Celzija

Regional 05.04.2024
Od danes naprej se bo nad naše kraje razširil Sredozemski anticiklon in s seboj prinesel topel in suh zrak iznad severne Afrike. Najlepša dneva bosta sobota in nedelja, ko se bodo temperature gibale med 20 do 29 stopinj Celzija. V nedeljo so v višje… »

Vreme ta konec tedna: rekordi, rekordi ... In zanimiva nedelja – zjutraj ponekod morda slana, čez dan pa 30 stopinj

Dnevnik 05.04.2024
V soboto bomo v nižinah izmerili okoli 25 stopinj Celzija, v nedeljo, ponedeljek in torek pa lahko tudi nad 28, mogoče celo 30 stopinj Celzija. Meteorolog z agencije za okolje Andrej Velkavrh napoveduje: »Ja, 30 stopinj imamo nekako na dosegu roke… »

Vreme: Na poti k nam 'mini vročinski val'

Zurnal24 05.04.2024
Subtropski ciklon nad naše kraje prinaša precej topel zrak. Pred nami je topel in precej sončen konec tedna. Kaj sledi? Medtem ko bo danes na zahodu države več zmerne oblačnosti, bo drugje več jasnine in sončnega vremena. Čez dan se bodo po… »

NA PRIMORSKEM OBLAČNO, A TOPLO: Temperature se bodo ponekod dvignile do 28 stopinj

Regional 05.04.2024
Danes bo na Primorskem in deloma na Notranjskem zmerno, ponekod občasno pretežno oblačno, drugod pa bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo v zahodnih krajih od 15 do 20, drugod od 20… »

Ana Roš s psom na jogi, Magnifico med vevericami, Zala Đurić pri žegnu

Dnevnik 05.04.2024
Poravnane zvezde in retrogardni Merkur so očitno tako navdahnili naše slavne sodržavljane, da so se razgovorili o ezoteriki, čudežih, obredih in izmišljenih grehih. Če smo v soboto preživeli najtoplejši dan letos, ponekod so merilne naprave že… »

Vreme: Sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo

Dnevnik 04.04.2024
Na zahodu bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo v zahodnih krajih od 14 do 18, drugod od 19 do 23 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V petek bo dokaj sončno, v… »

Pred nami topel konec tedna, zaradi izrazite odjuge se bo iz dneva v dan povečevala nevarnost plazov

RTV Slovenija 04.04.2024
Vremenoslovci napovedujejo sončen konec tedna in temperature, ki bi se lahko ponekod povzpele tudi proti 30 stopinjam Celzija. Toplo bo tudi visoko v gorah, zato na Centru za obveščanje svarijo pred snežnimi plazovi. Po podatkih Urada za meteorološko… »

Vreme: pričakujemo lahko rekordne temperature, tudi do 30 stopinj

Dnevnik 03.04.2024
Dvodnevno obdobje hladnejšega vremena se počasi končuje. Ponoči se bo nad Slovenijo delno razjasnilo, jutri bo precej jasno, ponekod pa se lahko ogreje tudi do 22 stopinj Celzija. Še topleje naj bi bilo med nedeljo in torkom, ko bi se lahko ponekod… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem