Čelsi

Nova opozorila glede zaskrbljujočega vremenskega trenda

Zurnal24 pred 28 dnevi
"Ali je podnebni sistem pokvarjen? Za zdaj še ne razumemo, zakaj imamo to dodatno toploto v obdobju 2023-24. Večino lahko pojasnimo, ne pa vsega," je dejala znanstvenica. Tudi letošnji marec je bil na globalni ravni rekordno vroč, je danes potrdila… »

DANES DO 27, JUTRI OB MORJU DO NAJVEČ 23 STOPINJ CELZIJA: Na Primorskem bo zapihala burja

Regional pred 28 dnevi
Danes bo deloma sončno s precej gosto koprenasto oblačnostjo. Popoldne bo oblačnost od zahoda naraščala. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V… »

Klakočar Zupančič glede vodenja stranke Svoboda: O tem absolutno ne razmišljam

RTV Slovenija pred 28 dnevi
"Privatizacija bo, dokler bomo v kapitalizmu, brez zveze je, da si zatiskamo oči. Morali bomo najti pravo ravnovesje med zasebnim in javnim," je Urška Klakočar Zupančič v Marcelu dejala glede zdravstva, ki se je samoreformiralo v smeri privatizacije… »

Danes še zelo toplo, po manjši ohladitvi bo do konca tedna suho, nato pa "izrazita ohladitev"

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Po nedeljskem temperaturnem rekordu, ko so v Osilnici izmerili kar 30 stopinj, kar je najzgodneje izmerjena "tridesetica" v zgodovini merjenj v državi, bo po napovedi Andreja Velkavrha tudi danes toplo: "Težko, da bo bolj vroče, bo pa enako vroče." Za… »

Najzgodnejša "tridesetica" v zgodovini merjenj – v Osilnici izmerili natančno 30 stopinj Celzija

RTV Slovenija pred 29 dnevi
V Osilnici se je temperatura povzpela do 30 stopinj Celzija, s čimer je padel nov rekord, saj ni bilo še nikoli tako zgodaj spomladi v Sloveniji izmerjenih 30 stopinj Celzija. Kot so sporočili z Agencije Republike Slovenije za okolje (Arso), je "padla"… »

Rekordno tudi v Avstriji in Nemčiji

Zurnal24 pred 29 dnevi
Najzgodnejši vročinski dan tudi severneje od nas. Tudi v Avstriji in Nemčiji so ponekod prvič letos izmerili 30 stopinj Celzija ali več, kar je navedbah vremenoslovcev mejnik za vročino. V Avstriji so danes prvi vroč dan izmerili v kraju Bruck an… »

PRVIČ V ZGODOVINI MERJENJ PRI NAS: Tako zgodaj še nismo izmerili 30 stopinj!

Regional pred 29 dnevi
Agencija RS za okolje (Arso) je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. "To je najzgodnejša tridesetica v zgodovini merjenj v Sloveniji," so na omrežju X zapisali v Arsu. Najzgodnejša tridesetica Izmerili smo prvo tridesetico v… »

Najbolj zgodaj doslej izmerili 30 stopinj Celzija

Dnevnik pred 29 dnevi
Agencija RS za okolje (Arso) je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. »To je najzgodnejša tridesetica v zgodovini merjenj v Sloveniji,« so na omrežju X zapisali v Arsu. V Osilnici so popoldan po navedbah Arsa namerili 30… »

Srednjeročna napoved: Pozor, še vedno smo v obdobju, ko lahko pride do pozebe

Zurnal24 pred 29 dnevi
Danes smo v Sloveniji zabeležili temperaturni rekord. Agencija za okolje RS je objavila, da smo danes izmerili prvo tridesetico v letošnjem koledarskem letu. 30 stopinj Celzija je bilo doseženih v Osilnici. Do zdaj je rekord znašal 29,7 stopinje. Čez… »

Najbolj zgodaj doslej v Sloveniji izmerili 30 stopinj Celzija

Delo pred 29 dnevi
Agencija RS za okolje je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. Agencija RS za okolje (Arso) je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. »To je najzgodnejša tridesetica v zgodovini merjenj v Sloveniji,«… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem