Čelsi

#video #foto Začetek sezone poletnih neurij: Zvečer bodo predvsem na severu in vzhodu sprva še plohe in nevihte

Dnevnik 02.04.2024
Zvečer bodo predvsem na severu in vzhodu sprva še nastale posamezne plohe in nevihte. Ponoči se bo zjasnilo, proti jutru bo po nekaterih nižinah nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, v Zgornjesavski dolini okoli 1 stopinja… »

APRIL NADPOVPREČNO MOKER: Temperaturni rekord v Beogradu 30 stopinj Celzija, konec tedna tudi pri nas?

Regional 02.04.2024
Minuli konec tedna je puščavski prah precej poslabšal kakovost zraka nad Slovenijo, se je pa v noči na ponedeljek, po prehodu fronte, ozračje očistilo. Po podatkih Agencije za okolje je bila letošnja zima najtoplejša na svetovni ravni, odkar… »

Izdano opozorilo: Dež tudi ponoči

Zurnal24 01.04.2024
Padavine bodo zajele vso Slovenijo. Po prehodu hladne fronte bo zapihal severozahodnik. Po zadnjih napovedih vremenoslovcev se bodo zvečer padavine širile proti vzhodu. Vmes lahko nastane kakšna nevihta. Po prehodu hladne fronte bo zapihal… »

Vreme: Padavine bodo zajele vso Slovenijo in proti jutru ponehale

Dnevnik 01.04.2024
Zvečer se bodo padavine širile proti vzhodu. Vmes lahko nastane kakšna nevihta. Po prehodu hladne fronte bo zapihal severozahodnik. Ponoči bo še nastalo nekaj ploh. Zjutraj bodo padavine ponehale. Jasnilo se bo. Jutranje temperature bodo od 4 do 9, v… »

Za severovzhod izdano oranžno opozorilo zaradi močnega vetra; ozračje je polno puščavskega prahu

Dnevnik 01.04.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je za severovzhod države stopnjo vremenskega opozorila zaradi močnega vetra zvišala iz rumene v oranžno. Veter lahko v sunkih preseže 70 kilometrov na uro. Za ostale dele države ostaja izdano rumeno opozorilo zaradi… »

Grčijo zajel vročinski val. Blizu Aten so izmerili 31 stopinj Celzija.

RTV Slovenija 01.04.2024
Grčijo je s saharskim peskom zajel vročinski val, ki je prinesel temperature okoli 30 stopinj Celzija. Vremenske razmere prebivalcem povzročajo dihalne težave. V Atenah so izmerili 26 stopinj Celzija, na otoku blizu Aten pa 31 stopinj. Javna… »

Vročinski val zajel Grčijo, blizu Aten že več kot 30 stopinj Celzija

Dnevnik 01.04.2024
Vročinski val, ki je s saharskim peskom danes zajel Grčijo, je v največji grški mesti Atene in Solun prinesel temperature blizu 30 stopinj Celzija, na otoku blizu prestolnice so namerili 31 stopinj. Vremenske razmere prebivalcem povzročajo dihalne… »

V vzhodni Sloveniji danes večinoma sončno, drugod bolj oblačno

Dnevnik 31.03.2024
Danes bo v vzhodni Sloveniji večinoma sončno. Drugod bo bolj oblačno, sredi dneva in popoldne bodo občasno krajevne padavine, lahko tudi kakšna nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 24, na severozahodu okoli… »

Vreme: Danes bo večinoma sončno in zelo toplo

Dnevnik 30.03.2024
Danes bo sprva precej jasno, bolj oblačno bo predvsem na severozahodu. Popoldne bo tudi drugod občasno nekaj več oblačnosti, na območju zahodnih Julijskih Alp bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za… »

Napoved vremenoslovcev: Diši po poletju

Zurnal24 30.03.2024
V soboto bo večinoma sončno. Pričakujemo lahko najvišje temperature letos. V soboto bo sprva precej jasno, bolj oblačno bo predvsem na severozahodu. Popoldne bo tudi drugod občasno nekaj več oblačnosti, na območju zahodnih Julijskih Alp bo lahko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem