Škoda

Po pomurski avtocesti divjal s hitrostjo 206 km/h

Dnevnik 05.02.2024
Murskosoboški policisti so v petek z devetimi kazenskimi točkami in 1200 evri kazni oglobili državljana Turčije, ki je dirkal po avtocesti. V petek so policisti s PP Murska Sobota na pomurski avtocesti v smeri Lendave na radar ujeli turškega… »

"To je pustolovska akcija in še ena strateška napaka ameriške vlade!"

Zurnal24 03.02.2024
V petkovih napadih ameriških sil na cilje na vzhodu Sirije in v bližini meje z Irakom je bil ubitih več civilistov in vojakov, je danes sporočila sirska vojska. Oblasti v Damasku so ob tem opozorile, da se ameriška okupacija sirskega ozemlja ne more… »

Uradno iz Škode: prva napoved sprememb octavie #video

SiolNET 02.02.2024
Škoda je s prvim videom napovedala nekatere rahle spremembe za octavio. Škoda octavia je bila lani v Sloveniji avtomobil z največ novimi registracijami. Bila je tudi gonilo rasti Škode, ki je bila za Volkswagnom lani druga najuspešnejša znamka na… »

Žalčan in še dve osebi ogoljufali več ljudi

SiolNET 31.01.2024
Eno izmed celjskih poslovalnic za prodajo mobilnih telefonov in sklepanje naročniških razmerij je v zadnjem obdobju za najmanj 30 tisoč evrov oškodoval 36-letni moški z območja Žalca. Skupaj z vsaj še dvema znanima sostorilcema je storil najmanj… »

Bitka za Alamo 21. stoletja

Delo 30.01.2024
Odločitev Teksasa za zavarovanje svojega dela meje z Mehiko ZDA potiska v ustavno krizo. V nadaljevanju preberite: Domnevna postranska škoda ameriške migrantske krize grozi tudi Evropi. Biden je konec minulega tedna naznanil premor pri izdajanju… »

Požar v stanovanjski hiši v Dornavi povzročil veliko materialno škodo

Spodnje Podravje 30.01.2024
Na območju Dornave je prišlo do obsežnega požara v stanovanjski hiši, ki je povzročil precejšnjo materialno škodo. Po prvih nestrokovnih ocenah naj bi škoda znašala okoli 20.000 evrov. V požaru je bilo predvsem uničeno pohištvo v notranjosti… »

GURMAN IN ASKET

Goriški portal 30.01.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Tako sva se poimenovala, Dejan, moj prijatelj, trener, soborec pri košarki, vedno za akcijo in jaz. Skupaj počneva že drugo leto marsikaj. Z njegovimi metodami, sem… »

Požar na Trati povzročil veliko škodo

Gorenjski glas 30.01.2024
Z obsežnim požarom, ki je v petek popoldne izbruhnil v industrijski coni na Trati v Škofji Loki, se je borilo okoli 250 gasilcev iz več občin. Intervencijo so končali šele v nedeljo dopoldne, v pripravljenosti pa so bili tudi še včeraj… »

Pokojninska neenakost

Dnevnik 30.01.2024
Slovenska država je v procesu osamosvajanja iz ekonomskih in političnih razlogov umetno ustvarila preko 100.000 upokojencev in sprejela zavezo, da bo krila manjkajoča sredstva iz proračuna, kar pa ji je zdaj odveč, čeprav je to določeno v zakonu… »

Prostorni bencinski karavan

Delo 29.01.2024
Opel astra končno še s karavansko izvedbo Škoda, da je ni bilo že prej. V prispevku preberite: Pri Oplu so si nekoč ob izvedbi avtomobilov s podaljšanim prtljažnikom zanje izmislili ime karavan (opel olympia caravan iz leta 1952), ki je potem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem