Škoda

Tanja Fajon se umika iz Žibertovega Inštituta 1. maj

Delo 05.03.2024
Andreja Katič je kritična do načina dela stranke. Inštitut 1. maj se mora z Levstikove ulice izseliti do konca aprila. V nadaljevanju preberite: Andreja Katič, ki bo danes v državnem zboru potrjena za pravosodno ministrico iz kvote SD, ocenjuje, da… »

V napadih v Burkini Faso ubitih okoli 170 ljudi

Dnevnik 03.03.2024
V napadih na tri vasi na severu Burkine Faso je bilo pred tednom dni v enem dnevu ubitih približno 170 ljudi, poročajo tuje tiskovne agencije, ki se sklicujejo na regionalnega tožilca. Kdo stoji za napadi, za zdaj ni znano. Ta zahodnoafriška država… »

Rusija trdi, da je preprečila napad na Krim. V ruskih napadih na Odeso ubiti trije otroci.

RTV Slovenija 03.03.2024
Rusko obrambno ministrstvo je sporočilo, da je ruska zračna obramba uničila vseh 38 brezpilotnih letalnikov, ki jih je Ukrajina zgodaj zjutraj izstrelila na Krimski polotok. V ruskih napadih na Odeso so bili medtem ubiti trije otroci. Ministrstvo ni… »

V napadu na tri vasi v Burkina Fasu ubitih 170 ljudi. Storilci niso znani.

RTV Slovenija 03.03.2024
V napadih na tri vasi na severu Burkina Fasa pred tednom dni je bilo ubitih približno 170 ljudi. Kdo stoji za napadi, še ni znano. Tožilec mesta Ouahigouya na severu države je sporočil, da je preteklo nedeljo prejel poročila o "množičnih morilskih… »

Lampičeva v igri celo za stopničke, na koncu se je zgodilo to

Zurnal24 01.03.2024
Biatlonka Anamarija Lampič je na posamični 15-kilometrski tekmi v Oslu osvojila 32. mesto. V igri so bile teoretično celo stopničke, najmanj pa deseterica, a je slovenska reprezentantka prav na zadnjem streljanju napravila tri od skupno petih napak… »

Vlomilec v stanovanju našel bogat plen

Zurnal24 01.03.2024
Odnesel gotovino in zlatnino. O dogodku poročajo iz Policijske uprave Maribor. Kot so zapisali, je na območju Nove vasi v Mariboru neznani storilec vlomil v stanovanje in ukradel gotovino in zlatnino. Skupna materialna škoda po nestrokovni oceni… »

Avtosalon v Ženevi: Zvezda je rojena

RTV Slovenija 29.02.2024
Dobrodošli na avtomobilskem salonu v Ženevi letnika 2024. Pet let že nisem stal na tem mestu. Čeprav je minilo le pet let, je na avtomobilskem salonu v Ženevi vse drugače. Včasih je bilo moje redno vsakoletno dejanje, da sem prišel v Ženevo in… »

NI ZATEGNIL ROČNE? Kombi pristal na solkanskih železniških tirih

Regional 27.02.2024
Danes okoli poldneva, so policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica bili obveščeni o manjši nezgodi v Solkanu, kjer se je kombinirano vozilo nenadzorovano premaknilo na železniške tire. Fotografija je simbolična. Voznik kombija namreč ni ustrezno… »

V raperja Zlatka trčila voznica, kar je nato naredila, je neverjetno ...

Zurnal24 27.02.2024
Bolj kot škoda, ga boli pobeg. Glasbenik Zlatan Čordić je prejšnji teden doživel manjšo prometno nesrečo, pri kateri je povzročiteljica pobegnila s kraja dogodka. "Danes ob 12 se je na križišču Plava laguna, z Dunajske na ulico Bežigrad, ko… »

V požaru za pet tisoč evrov škode

Gorenjski glas 26.02.2024
Škofja Loka – Škofjeloški policisti so bili v sredo nekaj pred 14. uro obveščeni o požaru v proizvodnem obratu. Po podatkih policije je do požara prišlo zaradi napake na elektromotorju. »Nastala materialna škoda po nestrokovni oceni znaša… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem