Škoda

Čarovniška palica povzročila preplah

RTV Slovenija 14.02.2024
Oboroženi policisti so prihiteli v hotel, kjer so mislili, da jih čaka nevaren moški. Očividci so namreč trdili, da ta drži velik nož, izkazalo pa se je, da gre zgolj za navdušenca nad Harryjem Potterjem, ki je v rokah imel čarovniško palico… »

Takšna je nova škoda octavia

Zurnal24 14.02.2024
Škoda je konkretno prenovila octavio, ki bo še naprej na voljo kot kombilimuzina in karavan. Po novem lahko z voznikom tudi klepeta. Škoda octavia je vse od predstavitve prve generacije nove dobe leta 1996 ključni model češke avtomobilske znamke… »

Ko bodo odločbo, ki bi jo krvavo potrebovali, dobili, bo šolskega leta konec

Delo 14.02.2024
Čakanje na odločbo otrokove težave samo še poglobi. Od vloge do odločbe o usmeritvi mine povprečno skoraj pol leta, nekateri pa nanje čakajo celo leto. V nadaljevanju preberite: Število otrok s posebnimi potrebami in njihov odstotek se v… »

Novo mesto: Pijanemu odvzeli vozniški izpit, nekaj ur kasneje so ga za volanom ujeli še bolj pijanega

Dnevnik 12.02.2024
Na pustno soboto zvečer so novomeški policisti ustavili pijanega voznika, mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Naslednje dopoldne so ga ustavili še enkrat. Za volanom je spet bil pijan. Okoli enajste ure v soboto zvečer… »

Pri dogovorjenih prometnih nesrečah zavarovalnicam v pomoč tudi detektivi

RTV Slovenija 11.02.2024
Dogovorjene prometne nesreče so pogosta oblika zavarovalniških goljufij. Škoda, ki zaradi njih nastane, sicer ni natančno popisana, jo pa evropske zavarovalnice merijo v milijonih evrov. Slovenija seveda ni izjema. Proti goljufom se v zavarovalnicah… »

Gorelo pobočje nad Jesenicami

Gorenjski glas 10.02.2024
Jesenice – V sredo okoli 6. ure je na gozdnem pobočju nad Jesenicami izbruhnil požar v naravi, ki so ga jeseniški poklicni in prostovoljni gasilci pogasili ob pomoči helikopterja Slovenske vojske. Po besedah poveljnika operative Gasilsko reševalne… »

Ni vsega kriva

Dnevnik 10.02.2024
Pozdravljam odstop ministrice za pravosodje Dominike Švarc Pipan, saj menim, da je škoda, da je svojo kariero v preteklih letih naivno posvetila sedaj že nekaj časa zasramovanemu položaju ministrice za pravosodje, zasramovanemu prav s strani stranke… »

Komentar / Pogojno koristna

Mladina 09.02.2024
Afera sodna palača. Nakup sodne podrtije je doslej največja afera te koalicije. Škoda je materialna (nekaj proč vrženih milijonov) in politična – še zmanjšano zaupanje v oblast, posredno pa točke za Janšo. Pogojno pa je afera tudi koristna.… »

Čehi pokazali skice močno spremenjene octavie

Zurnal24 07.02.2024
Škoda je objavila dokončne skice prenovljene octavie, ki si jo bomo lahko ogledali že čez dober teden. Škoda bo namreč prenovljeno škodo octavio uradno predstavila 14. Februarja. Pred tem pa so jo že napovedali s skicami, ki kažejo, da bo… »

GORIŠKA: Našli neeksplodirana ubojna sredstva skupne mase 123,84 kg iz obdobja 1. svetovne vojne

Goriški portal 06.02.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije ‘113’ zabeleženih 1.434 klicev. Med 612 interventnimi dogodki smo policisti med drugim obravnavali 142… »

Novice dneva »

Tragedija v Markovcih: Po padcu v jašek umrl otrok

Dnevnik pred 9 uramiše 5 povezanih

Slovenke v Tacnu zlate v ekipni vožnji

RTV Slovenija pred 5 minutamiše 5 povezanih

V hiši dva mrtva in hudo poškodovana ženska

Zurnal24 pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem