Škoda

Egocentrični stremuh na viteškem turnirju

RTV Slovenija 11.03.2024
Gregorjevo svetlobo po potokih in rekah pospremi na pot, ker se dan daljša in postaja vse svetlejši. Čudovit običaj, ki v teh krajih že od nekdaj slavi gotov prihod pomladi. So pa prehodi med letnimi časi kratka, a čisto samosvoja obdobja, za… »

GZS: Strošek ure, ki jo tovornjak prebije v zastoju, je približno 120 evrov

RTV Slovenija 10.03.2024
Projekt reševanja težav z zastoji mora postati eden izmed najpomembnejših državnih razvojnih in infrastrukturnih projektov, menijo na Gospodarski zbornici Slovenije. Zamude in stroški, ki nastajajo zaradi zastojev, so namreč zelo veliki, opozarjajo… »

Nevarnost pozebe bo do šestdesetkrat večja

Delo 07.03.2024
Največji težavi za pridelavo v Sloveniji sta drugačna vzorca padavin in temperatur. Dober zgled je občina Ajdovščina. V nadaljevanju preberite: Lanske ujme so v kmetijstvu povzročile za skoraj 90 milijonov evrov škode, kar je trikrat več od… »

"Najbolj neumni eko-teroristi na svetu"

Zurnal24 06.03.2024
Torkov požig ključnega daljnovoda, zaradi katerega bo Teslina tovarna pri Berlinu obmirovala kar za teden dni, je bila očitno kaplja čez rob glede tolerance do "okoljevarstvenikov." Požig transformatorske postaje v bližini tovarne Tesla v… »

Tanja Fajon se umika iz Žibertovega Inštituta 1. maj

Delo 05.03.2024
Andreja Katič je kritična do načina dela stranke. Inštitut 1. maj se mora z Levstikove ulice izseliti do konca aprila. V nadaljevanju preberite: Andreja Katič, ki bo danes v državnem zboru potrjena za pravosodno ministrico iz kvote SD, ocenjuje, da… »

V napadih v Burkini Faso ubitih okoli 170 ljudi

Dnevnik 03.03.2024
V napadih na tri vasi na severu Burkine Faso je bilo pred tednom dni v enem dnevu ubitih približno 170 ljudi, poročajo tuje tiskovne agencije, ki se sklicujejo na regionalnega tožilca. Kdo stoji za napadi, za zdaj ni znano. Ta zahodnoafriška država… »

Rusija trdi, da je preprečila napad na Krim. V ruskih napadih na Odeso ubiti trije otroci.

RTV Slovenija 03.03.2024
Rusko obrambno ministrstvo je sporočilo, da je ruska zračna obramba uničila vseh 38 brezpilotnih letalnikov, ki jih je Ukrajina zgodaj zjutraj izstrelila na Krimski polotok. V ruskih napadih na Odeso so bili medtem ubiti trije otroci. Ministrstvo ni… »

V napadu na tri vasi v Burkina Fasu ubitih 170 ljudi. Storilci niso znani.

RTV Slovenija 03.03.2024
V napadih na tri vasi na severu Burkina Fasa pred tednom dni je bilo ubitih približno 170 ljudi. Kdo stoji za napadi, še ni znano. Tožilec mesta Ouahigouya na severu države je sporočil, da je preteklo nedeljo prejel poročila o "množičnih morilskih… »

Lampičeva v igri celo za stopničke, na koncu se je zgodilo to

Zurnal24 01.03.2024
Biatlonka Anamarija Lampič je na posamični 15-kilometrski tekmi v Oslu osvojila 32. mesto. V igri so bile teoretično celo stopničke, najmanj pa deseterica, a je slovenska reprezentantka prav na zadnjem streljanju napravila tri od skupno petih napak… »

Vlomilec v stanovanju našel bogat plen

Zurnal24 01.03.2024
Odnesel gotovino in zlatnino. O dogodku poročajo iz Policijske uprave Maribor. Kot so zapisali, je na območju Nove vasi v Mariboru neznani storilec vlomil v stanovanje in ukradel gotovino in zlatnino. Skupna materialna škoda po nestrokovni oceni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem