Bitcoin

Bitcoin bankomat – enostavna in hitra prodaja bitcoina v Sloveniji

SiolNET 19.01.2024
Bitcoin, prva in najbolj znana kriptovaluta, je od svoje ustanovitve leta 2009 doživel dramatično rast tako v vrednosti kot v priljubljenosti. Ta digitalna valuta, ki se ponaša z decentralizirano naravo in varnostjo, ki jo zagotavlja blockchain… »

NJEGOV BANČNI RAČUN SO OLAJŠALI ZA 31.000 EVROV: Na ta način so ogoljufali Pirančana

Regional 19.01.2024
Včeraj se je na Policijski postaji Piran zglasil moški in prijavil, da so mu neznanci iz bančnega računa ukradli večjo vsoto denarja. Policisti so ugotovili, da so neznanci prek aplikacije Anydesk prišli do podatkov njegove plačilne kartice, nato… »

Sprejetje skladov že všteto v ceno bitcoina

Dnevnik 18.01.2024
V prejšnjem tednu je ameriška komisija za vrednostne papirje (SEC) sprejela predloge za ustanovitev promptnih bitcoin ETF skladov. Gre za enajst ETF skladov različnih izdajateljev, med katerimi izstopa največji upravljalec premoženja na svetu… »

Inflacija v ZDA je višja od pričakovanj

Delo 14.01.2024
Začetek trgovanja z ETF skladi, ki so vezani na bitcoin, odraščjajo tudi kriptovalute. V nadaljevanju preberite: Začela se je sezona objav kvartalnih rezultatov, ki bodo na začetku leta pokazali smer gibanja tečajev na kapitalskih trgih… »

Za mnoge Slovence bolj od obveznic ljudski bitcoin

RTV Slovenija 14.01.2024
Elita veličastnih sedem izgublja dva člana. Apple in Tesla ne plavata več s tokom, Apple je ob ne najbolj navdušujoči prodaji iPhona 15 tudi izgubil primat najvrednejšega podjetja na svetu. Na vrhu je zdaj Microsoft, ki se dobro znajde na področju… »

Zelena luč za bitcoin ETF na Wall Streetu

Delo 13.01.2024
Ameriška Securities and Exchange Commision je odobrila prve bitcoin ETF, kar odpira vrata institucionalnim vlagateljem. V nadaljevanju preberite: Ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) je minulo sredo odobrila več vlog za ponudbo… »

Bitcoin, kralj Wall Streeta. Cena do 200 tisoč dolarjev? Nove 100x priložnosti.

SiolNET 12.01.2024
Novo. EFT spot bitcoin skladi so uradno odobreni! Milijarde največjih finančnih institucij tekmujejo v nakupih svojih zalog bitcoina. Foto: Rdeča oranža, d. o. o. Cena bitcoina se lahko do konca leta 2025 dvigne do 200 tisoč milijard dolarjev… »

Revolucija za bitcoin. Američani na široko odprli vrata v svet kriptovalut.

SiolNET 11.01.2024
Ameriški regulator je vendarle prižgal zeleno luč za prve sklade ETF, ki bodo kupovali kriptovaluto bitcoin. To v praksi pomeni, da je bitcoin postal dostopen tudi vsem, ki niso želeli, niso smeli ali pa niso znali uporabljati rešitev nereguliranega… »

Bitcoin na velika vrata prihaja na Wall Street

RTV Slovenija 10.01.2024
Vse šibkejša nemška industrijska proizvodnja sproža strahove pred recesijo in je včeraj obremenil delniški indeks DAX. Tudi v New Yorku je bilo trgovanje previdno, bitcoin pa medtem na visokih ravneh čaka enega svojih najpomembnejših dni… »

Vlagatelji čakajo na bitcoin ETF

Delo 07.01.2024
Novi vrhunci in optimizem vlagateljev v kriptovalute glede borzno trgovanih skladov, ki bi temeljili na bitcoinu. V nadaljevanju preberite: Po turbulentnem obdobju, ki je zaznamovalo kriptovalutne trge v preteklih letih, je bitcoin v novem letu doživel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem