Bitcoin

Bitcoin je skočil na najvišjo raven v enem letu po tem, ko je eden od velikih igralcev vstopil v industrijo

Finance.si 05.07.2023
Cena Bitcoina je trenutno na najvišji ravni v enem letu, nad 30.000 $, saj se optimizem vrača v industrijo kriptovalut po izrednem posredovanju enega največjih akterjev na področju financ, Blackrocka. Fortrade je za vse, ki se želite naučiti… »

Bitcoin je skočil na najvišjo raven v enem letu po tem, ko je eden od velikih igralcev vstopil v industrijo

SiolNET 04.07.2023
Cena bitcoina je trenutno na najvišji ravni v enem letu − nad 30 tisoč ameriških dolarjev, saj se optimizem vrača v industrijo kriptovalut po izrednem posredovanju enega največjih akterjev na področju financ, Blackrocka. Foto: Fortrade Cyprus Ltd… »

Magnet ne vleče več navzgor, veliki pa se na novo pozicionirajo

RTV Slovenija 25.06.2023
Delniške trge je pričakovano zajel popravek, Nasdaq je po kar osmih tednih rasti prvič nazadoval. Vlagatelji so se odločili, da ob trenutnih visokih vrednotenjih vzamejo nekaj "žetonov z mize". Je pa zato spet zacvetel bitcoin in gladko prebil 30.000… »

Srhljivo sporočilo: Posnel sem te. Zdaj me ubogaj.

SiolNET 24.05.2023
Naključni uporabniki in uporabnice spleta, eden od njih je bil tudi bralec Siol.net, še vedno prejemajo sporočila, v katerih jih neznanec opozarja, da jih je prek njihove lastne spletne kamere posnel med ogledovanjem spletnih strani in… »

Evropski parlament z zeleno lučjo pravilom za urejanje področja kriptovalut

SiolNET 20.04.2023
Evropski parlament je danes prižgal zeleno luč prvim celovitim pravilom za urejanje področja kriptovalut. Ponudniki storitev bodo morali skladno z novo uredbo zaščititi digitalne denarnice strank, če bodo izgubili kriptosredstva vlagateljev, pa bodo… »

Wall Street kljubuje kreditnemu krču in nevarnosti recesije

RTV Slovenija 12.04.2023
Čeprav so razvita gospodarstva pred hudimi izzivi, centralne banke pa še ne bodo tako hitro končale cikla višanja obrestnih mer, delniški indeksi kar dobro kljubujejo vsem negotovostim, bitcoin pa je prebil mejo 30 tisoč dolarjev. Mednarodni denarni… »

Greedflacija ─ podjetja cene zvišujejo precej bolj, kot se zvišujejo stroški

RTV Slovenija 02.04.2023
Tržna kapitalizacija 15 največjih ameriških podjetij se je letos zvišala za 1,8 bilijona dolarjev, in jasno je, kam so vlagatelji v glavnem selili denar ob težavah bančnega sektorja. Varno pribežališče so bile tudi plemenite kovine in bitcoin… »

Napad na enega največjih zvezdnikov YouTuba

SiolNET 23.03.2023
Neznani hekerji so danes prevzeli nadzor nad Linus Tech Tips, enim največjih kanalov na spletni strani YouTube, ki zvečine objavlja videoposnetke z nasveti s področja računalništva in velja za najbolj priljubljen tehnološki kanal na YouTubu. Po… »

Bančna kriza spodbuja rast bitcoina

SiolNET 21.03.2023
Časopisni naslovi so bili polni finančnih težav bank v ZDA in Evropi, kar je spodbudilo rast cen kriptovalut. Prvi sta bankrotirali kalifornijska Silicone Valley Bank in newyorška Signature Bank. Nato je prišla na vrsto evropska banka Credit Suisse… »

Nikoli ni dolgočasno

Dnevnik 17.03.2023
V svetu kriptovalut praktično nikoli ni dolgočasno. V zadnjem pregledu trga je bil govor o konsolidaciji cene in vzpostavljenem ravnotežju med kupci in prodajalci. Seveda se je izkazalo, da gre zgolj za kratkotrajno zatišje pred viharjem. Bitcoin je v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem