Bitcoin

Od HSE za en gigabajt podatkov zahtevajo en bitcoin odkupnine

Delo 29.11.2023
Potem ko so navedbe o zahtevani odkupnini v HSE sprva zanikali, danes informacije niso ne zanikali ne potrdili. Hekerji so od Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) po kibernetskem napadu prejšnji teden po poročanju TV Slovenija (TVS) zahtevali milijon… »

Kriptovalute Slovenija: kako lahko izkoristite velike rasti?

SiolNET 27.11.2023
Razkrivamo dva kriptoprojekta z velikimi potenciali. Bitcoin v veliki rasti. So kriptovalute pred novimi rekordi? Brezplačne informacije. Katere kriptovalute kupiti v 2024? Velik padec v kriptu se je zgodil 18. avgusta. Martin Korošec, strokovnjak za… »

Z denarjem od drog kupovali bitcoine. Sodišče zaslišalo brata poslanke Meire Hot.

SiolNET 16.11.2023
V zadevi Kavaški klan je sodišče zaslišalo pričo Tita Hota, brata poslanke SD in podpredsednice DZ Meire Hot. Iz dokazov v sodnem spisu izhaja, da je imela slovenska celica Kavaškega klana svojo bitcoin denarnico, v kateri je še vedno 20 bitcoinov… »

Kavaški klan: Z denarjem od drog kupovali bitcoine

Dnevnik 16.11.2023
Na nadaljevanju sojenja v zadevi kavaški klan je sodišče včeraj zaslišalo pričo Tita Hota, brata poslanke SD ter podpredsednice DZ Meire Hot. »Iz dokazov v sodnem spisu, predvsem iz komunikacije sky izhaja, da je imela slovenska celica kavaškega… »

Vodilna skupina trgovalnih signalov pričakuje padec cene Bitcoina - katerim kovancem so napovedali donosno zimo?

Dnevnik 09.11.2023
V razgibanem svetu trgovanja s kriptovalutami je za finančni uspeh ključnega pomena, da ostanete v koraku s časom. Ker trgovalni signali napovedujejo padec cene Bitcoina, je preudarno raziskati alternativne naložbene poti. V tem članku se bomo… »

Bitcoin in kriptovalute v visoki rasti

SiolNET 25.10.2023
Visoka rast kriptovalut je presenetila veliko večino. A oktober je v kriptosvetu znan kot UPtober, opozarja Martin Korošec, ki vodi delavnico o kriptovalutah že od leta 2017. Na svojih brezplačnih webinarjih je opozorila o tradicionalno visokih rasteh… »

Je kriptozime konec? Bitcoin v tem mesecu poskočil za 30 odstotkov!

RTV Slovenija 25.10.2023
V času velike negotovosti na finančnih trgih, ko celo tako varne naložbe, kot so državne obveznice, dramatično izgubljajo vrednost, je nenadoma zablestela najbolj tvegana naložba – bitcoin. Kaj je v ozadju 20-odstotne tedenske rasti in skoka nad… »

Bo cena Bitcoina znova dosegla najnižjo vrednost? Ali zato vlagatelji varujejo svoje naložbe s predprodajami kriptovalut?

Dnevnik 24.10.2023
Cena Bitcoina se je ustavila v prejšnjem 1. četrtletju 2023, ko je v tem obdobju dosegla vrednost 31.100 USD. Na žalost je naraščajoča trendna linija preprečila, da bi Bitcoin nadaljeval nad 31.100 USD, kar je povzročilo umik, ki je sredstvo… »

Kriptovalute: Kako poiskati naslednji potencialni kovanec?

24ur 16.10.2023
Leto 2022 je bilo za trg kriptovalut medvedje leto - nekateri so ga poimenovali tudi "kripto zima", saj je Bitcoin padel na 15.000 USD, številni altcoini pa so se vrnili za precej večji odstotek in dosegli najnižje vrednosti vseh časov. Ena od… »

Donacije terorističnim organizacijam v kriptovalutah

Dnevnik 13.10.2023
Glede cen na trgu ponovno ni bilo bistvenih premikov. Bitcoin trguje pri podobni ceni kot ob zadnjem pregledu trga pred štirinajstimi dnevi. Sicer je v prejšnjem tednu cena omenjene kriptovalute narasla za dobrih sedem odstotkov, vendar je v tem tednu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem