Formula 1

Britanski dirkač v Ferrariju? Skoraj nepredstavljivo.

SiolNET 02.02.2024
Napoved prestopa Lewisa Hamiltona iz Mercedesa v Ferrari je zatresla svet formule 1, pravzaprav kar celoten svet športa. Gre za najuspešnejšega dirkača v zgodovini, enega najbolje plačanih športnikov na svetu in na drugi strani za ikonično… »

Lyon jezen na Londončane, nogometaše zasenčil Lewis Hamilton

SiolNET 01.02.2024
Večina zadnjih nogometnih prestopnih rokov je postregla z razburljivim dogajanjem in dragimi nakupi. Tako je bilo zlasti lani, ko so se angleškim velikanom pri drznem zapravljanju na tržnici pridružili bogati klubi iz Savdske Arabije. Letos je vse… »

Uradno: Hamilton po koncu sezone 2024 k Ferrariju

Dnevnik 01.02.2024
Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 Lewis Hamilton bo v sezoni 2025 dirkal za Ferrari, sta Britanec in moštvo Mercedesa potrdila na uradni spletni strani. Devetintridesetletnik iz Stevenagea je izkoristil klavzulo, ki mu omogoča odhod iz ekipe, s… »

Potrjeno: sedemkratni prvak iz Mercedesa k Ferrariju

Delo 01.02.2024
Angleški dirkač Lewis Hamilton bo leta 2025 kariero nadaljeval pri največjem moštvu v formuli 1. Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 Lewis Hamilton bo v sezoni 2025 dirkal za Ferrari, sta Britanec in moštvo Mercedesa potrdila na uradni spletni… »

Lewis Hamilton bo zapustil Mercedes

Zurnal24 01.02.2024
Hamilton po koncu sezone 2024 k Ferrariju. Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 Lewis Hamilton bo v sezoni 2025 dirkal za Ferrari, sta Britanec in moštvo Mercedesa potrdila na uradni spletni strani. Devetintridesetletnik iz Stevenagea je izkoristil… »

Senzacija! Hamilton zapušča Mercedes in se seli k velikemu rivalu

Zurnal24 01.02.2024
Hamilton leta 2025 iz Mercedesa k Ferrariju. Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 Lewis Hamilton naj bi leta 2025 naredil senzacionalen prestop iz Mercedesa v Ferrari, poročajo mediji, med njimi danes tudi angleška strokovna revija Autosport… »

Niso samo govorice: Hamilton pred senzacionalnim prestopom

SiolNET 01.02.2024
V zadnjih letih so bile to že nekajkrat samo govorice, ki jih je Lewis Hamilton vselej zavračal in zatrjeval, da bo do konca kariere v formuli 1 dirkal za ekipo Mercedes. A očitno le ne bo tako, nekaj priznanih motošportnih novinarjev poroča, da je… »

Rdeča luč za Andrettija in ameriško ekipo v F1

RTV Slovenija 31.01.2024
Želje Michaela Andrettija in njegove dirkaške ekipe, ki se je nameravala pridružiti karavani formule 1, bodo vsaj za zdaj ostale neuresničene. Vodstvo tekmovanja je zavrnilo prošnjo za razširitev tekmovanja na enajst ekip z novo ameriško zasedbo… »

Čeferin: V mojem mandatu finala lige prvakov ne bo v Savdski Arabiji

SiolNET 31.01.2024
Predsednik Evropske nogometne zveze Uefa, Slovenec Aleksander Čeferin, je na športno-poslovnem kongresu v Hamburgu poudaril, da finala lige prvakov ne bodo izvedli v Savdski Arabiji, kjer sicer v zadnjih letih organizirajo številne športne dogodke… »

Čeferin: V mojem mandatu finala lige prvakov ne bo v Savdski Arabiji

Dnevnik 31.01.2024
Predsednik Evropske nogometne zveze Uefe, Slovenec Aleksander Čeferin, je na športno-poslovnem kongresu v Hamburgu poudaril, da finala lige prvakov ne bodo izvedli v Savdski Arabiji, kjer sicer v zadnjih letih organizirajo številne športne dogodke… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem