Formula 1

Enkratna priložnost - dirkate lahko proti Maxu Verstappnu

Zurnal24 12.03.2024
Kvalifikacije v vožnji z domačega naslonjača, 7. aprila pa finale v Ljubljani. In potem ... V sklopu globalne kampanje je proizvajalec pijač Heineken tudi med Slovenkami in Slovenci išče najboljše voznike. Prek aktivacije Player 0.0, s katero… »

Debitant o tem, kaj se je zgodilo po dirki: "Lewis me je izvlekel iz dirkalnika"

Zurnal24 11.03.2024
Osemnajstletni debitant na dirkah za veliko nagrado je ukradel šov na drugem prizorišču nove sezone F1 v Savdski Arabiji. Druga dirka sezone elitnega dirkaškega športa za VN Savdske Arabije v rezultatskem pogledu ni postregla s presenečenjem. Ciljno… »

Nova zvezda formule 1 ima vplivnico

Delo 11.03.2024
Oliver Bearman, ki je zablestel v ferrariju in osvojil sedmo mesto v Džedi, naj bi v prihodnji sezoni vozil za Haas. Njegovo dekle ima prek 100.000 sledilcev. Medtem ko se tudi v novi sezoni formule 1 nadaljuje dominacija Maxa Verstappna in Red Bulla, je… »

Slavni so se vanjo zaljubili na prvi pogled

Dnevnik 11.03.2024
Alfa romeo giulietta je avto, ki je slovito italijansko znamko rešil težav povojne realnosti. Zrasla je iz pepela ambicij ekipe formule 1 in postala simbol dolce vite. Slavni britanski avtomobilski novinar Jeremy Clarkson je v svoji zbirki kolumn iz… »

Med prvim in drugim že po drugi dirki 15 točk razlike

Zurnal24 09.03.2024
Znova dominacija Red Bulla, nova zmaga Verstappna. Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Trikratni svetovni prvak je po zmagi na uvodni preizkušnji v Bahrajnu slavil tudi na… »

Max Verstappen in Red Bull znova prehitra za vse tekmece

Delo 09.03.2024
Nizozemski zvezdnik formule 1 je bil nepremagljiv tudi na dirki za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Nizozemski zvezdnik formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil nepremagljiv tudi na dirki za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Trikratni… »

Verstappen zmagovalec dirke za veliko nagrado Savdske Arabije

Dnevnik 09.03.2024
Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke za veliko nagrado Savdske Arabije v Džedi. Trikratni svetovni prvak je po zmagi na uvodni preizkušnji v Bahrajnu slavil tudi na drugi postaji letošnje sezone. Drugi je bil… »

Britanski najstnik namesto Carlosa Sainza pri Ferrariju

Delo 08.03.2024
Španski as bo moral zaradi zdravstvenih težav izpustiti jutrišnjo dirko formule 1 za VN Savdske Arabije. V kvalifikacijah spet na vrhu Max Verstappen. Velika nagrada Savdske Arabije, druga letošnja dirka za svetovno prvenstvo v formuli 1, bo jutri (z… »

Sprememba pri Ferrariju, na dirki bo nastopil 18-letnik

Zurnal24 08.03.2024
Sainz zaradi vnetja slepiča ob dirko za VN Savdske Arabije. Njegova zamenjava do 11. mesta v kvalifikacijah. Španski dirkač formule 1 Carlos Sainz ml. (Ferrari) bo zaradi vnetja slepiča izpustil prihodnjo dirko svetovnega prvenstva za Veliko nagrado… »

Red Bull se je lotil uslužbenke, ki je vložila pritožbo zoper šefa

Zurnal24 08.03.2024
Sankcije za uslužbenko Red Bulla, ki je šefa ekipe Christiana Hornerja obtožila neprimernega vedenja. Ekipa Red Bull je po poročanju britanskih medijev suspendirala uslužbenko, ki je z obtožbami o neprimernem vedenju sprožila nedavno preiskavo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem