Formula 1

Favorit znova Verstappen

Dnevnik 01.03.2024
Z VN Bahrajna se začenja nova sezona formule 1, v kateri bo 24 klasičnih in šest sprinterskih dirk. Sprememb glede na lansko praktično ni, znova pa je glavni favorit za končno zmago dirkač Red Bulla Max Verstappen. Potem ko je na začetku februarja… »

Ugibanj je konec: Red Bull sporočil odločitev glede Hornerja

Zurnal24 28.02.2024
Dolgoletni šef Red Bulla Christian Horner jo je odnesel brez praske. Vodjo formula 1 ekipe Red Bull Christiana Hornerja so oprostili obtožb za neprimerno vedenje, je sporočilo matično podjetje ekipe Red Bull GmbH. V sporočilu podjetja so še… »

Wolff se je izognil neprijetni temi: "Lahko govorimo o čem drugem?"

Zurnal24 28.02.2024
Ob predstavitvi udeležencev prihajajoče sezone formule 1 so se številna novinarska vprašanja nanašala na afero, v središču katere se je znašel šef Red Bulla Christian Horner. Pred začetkom nove sezone formule 1 so se v Bahrajnu danes predstavili… »

#video #foto Haaland je naročil avto za 3 milijone evrov

Dnevnik 27.02.2024
Norveški napadalec Erling Haaland bo svoji zbirki avtomobilov dodal Mercedesovega ekskluzivnega luksuznega športnika AMG one, ki stane okoli 3 milijone evrov. Komaj 23-letni norveški zvezdnik Erling Haaland, ki tvori konico napada britanskega… »

Haaland si je omislil trimilijonskega jeklenega konjička

Delo 27.02.2024
Norveški napadalec Manchester Cityja Erling Haaland bo k svoji bogati zbirki avtomobilov dodal mercedesa na pogon formule 1. Norveška ima najvišji odstotek električnih avtomobilov v Evropi, toda njen največji nogometni zvezdnik Erling Haaland (23)… »

Nominiranci Messi, Verstappen, Đoković in Shiffrinova

Delo 26.02.2024
Ugledna imena iz sveta športa med kandidati za laureuse. Znani so nominiranci za nagrade laureus za posameznike in ekipe, ki so na blesteli na športnem področju v preteklem letu. Med glavnimi nominiranci so tudi Lionel Messi, Max Verstappen, Novak… »

Akrapovič se seli na najbolj elitne dirke

Zurnal24 24.02.2024
Podjetji Akrapovič in Lamborghini sta pred novo sezono avtomobilskih dirk začeli prav posebno sodelovanje v enem najbolj prestižnih prvenstev na svetu. Sodelujejo tudi nekdanji dirkači F1. Podjetji Akrapovič in Automobili Lamborghini širita poslovno… »

Verstappen razkril, zakaj nima nobene tetovaže

Delo 23.02.2024
Svetovni prvak v formuli 1 Max Verstappen se zgleduje po Cristianu Ronaldu, ki je redni krvodajalec, zato se noče tetovirati. Svetovni prvak v formuli 1 Max Verstappen za razliko od mnogih športnih zvezdnikov nima niti ene tetovaže in je na vprašanje… »

Pri Red Bullu odločni: Ni govora o prestopu Verstappna k Mercedesu

RTV Slovenija 15.02.2024
Glavni svetovalec Red Bulla, ekipe formule 1, Helmut Marko je prepričan, da trikratni zaporedni svetovni prvak Max Verstappen ne bo prestopil k Mercedesu po koncu sezone. Pri Mercedesu se bo namreč po odhodu britanskega zvezdnika Lewisa Hamilton k… »

Hamilton se bo poslovil z "zelo drugačno" srebrno puščico

Zurnal24 14.02.2024
Novi dirkalnik moštva Mercedes za prihajajočo sezono formule 1, po kateri se bo ekipa poslovila od Lewisa Hamiltona, se v marsikaterem pogledu močno razlikuje od svojega predhodnika. Mercedes, svetovni podprvak med konstruktorji v svetovnem prvenstvu v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem