Formula 1

Podjetje Liberty Media po F1 kupilo še motoGP

Dnevnik 01.04.2024
Lastnik pravic formule 1 Liberty Media je kupil Dorna Sports, imetnika ekskluzivnih komercialnih pravic za svetovno prvenstvo v motociklizmu motoGP, je družba sporočila v ponedeljek. Liberty Media bo kupila 86 odstotkov MotoGP, vodstvo svetovnega… »

Bomba! Noro, s kom želijo pri Mercedesu zamenjati Hamiltona

Zurnal24 29.03.2024
Za vodjo ekipe Mercedesa je Max Verstappen prvi izbor za zamenjavo Hamiltona. Vodja Mercedesove ekipe v formuli 1 Toto Wolff je za Fox Sports Australia razkril "glavno tarčo" oziroma prvega dirkača na seznamu želja, za katerega želi, da bi po odhodu… »

Wolff si želi svetovnega prvaka

Delo 29.03.2024
Za vodjo ekipe Mercedesa Verstappen prvi izbor za zamenjavo Hamiltona. Vodja Mercedesove ekipe v formuli 1 Toto Wolff je za Fox Sports Australia razkril glavno tarčo oziroma prvega dirkača na seznamu želja, za katerega želi, da bi po odhodu Britanca… »

Ferrari pobral smetano ob smoli Verstappna

Zurnal24 24.03.2024
Rdeči iz Maranella so na dirkališču v Melbournu slavili prvo dvojno zmago po dveh letih. Španski dirkač Carlos Sainz je zmagovalec dirke za veliko nagrado Avstralije v formuli 1 v Melbournu. S ferrarijem je prekinil niz devetih zmag trikratnega… »

Pred dvema tednoma operacija slepiča, zdaj že zmagal

Delo 24.03.2024
Na dirki za VN Avstralije v Melbournu je zablestel Španec Carlos Sainz in prekinil niz 9 zaporednih zmag nizozemskega asa Maxa Verstappna. Španski dirkač Carlos Sainz je zmagovalec dirke za veliko nagrado Avstralije v formuli 1 v Melbournu. S… »

Tam spodaj nič novega: Verstappen tekmecem ne dovoli do vrha

Delo 23.03.2024
Nizozemski zvezdnik formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za veliko nagrado Avstralije v Melbournu. Nizozemski zvezdnik formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši v kvalifikacijah za veliko nagrado… »

Šef Red Bulla in nekdanja spajsica v središču škandala

Delo 18.03.2024
Šef ekipe Red Bull Christian Horner, ki je poročen z nekdanjo članico Spice Girls, se je znašel v središču pozornosti, ker je nadlegoval sodelavko. V nadaljevanju preberite: Začela se je nova sezona svetovnega prvenstva v formuli 1 in na… »

Oblak in Pogačar zasenčila španske rokometaše; Jordi sanja o Kataloniji na EP

Delo 16.03.2024
V katalonskem Granollersu se redki poistovetijo s špansko reprezentanco. V bližnjem Montmelu kmalu dirki v motoGP in formuli 1. Španci na OI s 14 ekipami? V nadaljevanju preberite: Kot bi si kdo omislil kongres združenja evropskih hmeljarjev… »

Hibridni clio z navdihom iz formule 1

RTV Slovenija 15.03.2024
V Avtomobilnosti smo preizkusili clia z vrha ponudbe. Nosi oznako e-tech, ki označuje pogonski sklop, sestavljen iz 1,6-litrskega bencinskega motorja, dveh manjših elektromotorjev, baterije s kapaciteto 1,2 kilovatne ure in novega samodejnega… »

Uganete, kateri znani Slovenec vozi ta prestižni aston martin?

Zurnal24 14.03.2024
Prestižni aston martin DBX v Ljubljani, za njegovim volanom pa ... Na ljubljanskih ulicah smo naleteli na prav poseben avto, aston martin DBX. Ne, za volanom ni bil James Bond. Model DBX je prvi suv te znamenite britanske znamke z več kot stoletno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem