Inter

Čustven poklon slovenskega velikana, ki pa še ni rekel zadnje

SiolNET 14.07.2023
"Poskušal bom igrati še nekaj let, čeprav je to slovo, bom vedno eden izmed nas," se je v čustvenem zapisu na Instagramu zdaj že svojemu nekdanjemu klubu poklonil slovenski vratar Samir Handanović, ki se je po enajstih sezonah poslovil od… »

#portret Marcelo Brozović, hrvaški nogometaš in reprezentant: Dnevno bo zaslužil 90.000 evrov

Dnevnik 14.07.2023
Marcelo Brozović je po osmih letih in pol zapustil Inter iz Milana in podpisal pogodbo s klubom Al Nasr iz Savdske Arabije. V treh letih bo kot soigralec Portugalca Cristiana Ronalda zaslužil okoli 100 milijonov evrov, s čimer je postal najbolje… »

"Z Messijem je bil sklenjen dogovor, a je njegov oče ..."

Zurnal24 12.07.2023
Predsednik Barcelone Joan Laporta je spregovoril o neuspeli vrnitvi Lionela Messija. Joana Laporto so ob njegovem drugem mandatu na čelu Barcelone pričakale precejšnje finančne težave, posledica teh pa je bil tudi odhod Lionela Messija, ki se je… »

Slovo Suareza, nogometne legende, nekdaj najdražjega igralca na svetu

Zurnal24 09.07.2023
Umrl je legendarni vezist milanskega Interja Luisito Suarez. Italijanski nogometni prvoligaš Inter iz Milana je sporočil, da je v starosti 88 let umrl njegov nekdanji vezist Luisito Suarez. Kot so zapisali pri časniku Reppublica, je po nekajmesečni… »

PSG pripeljal Azijca, De Gea se je poslovil od Man Utd, Savdijci prepričali še enega Hrvata

SiolNET 08.07.2023
Slovenski nogometni reprezentant Miha Blažič je novi član poljskega Lecha iz Poznanja, španski vratar David de Gea pa je po 12 letih zapustil Old Trafford. Rdeči vragi se še kako resno zanimajo za prihod Kamerunca Andreja Onanaja, ki je v prejšnji… »

TRAGIČNA VEST PRETRESA SLOVENSKI NOGOMET: Nenadoma umrl znan Koprčan, agent številnih nogometašev

Regional 06.07.2023
Športno javnost pretresa vest, da je danes nenadoma v Beogradu umrl Marcel Kačinari, eden od pionirjev med slovenskimi nogometnimi zastopniki in znan koprski zlatar. Kot poročajo mediji, je bil priljubljen agent številnih nekdanjih in sedanjih… »

Lionel Messi ima vse, zdaj bo dobil še floridsko kraljestvo

Delo 06.07.2023
David Beckham je imel argentinskega nogometnega zvezdnika v mislih od ustanovitve kluba Inter Miami. V nadaljevanju preberite: Nogomet si že več kot pet desetletij utira pot na glavno športno sceno v ZDA, vendar se kljub številnim priseljencem iz… »

Messija še ni, a v Miamiju že padajo spektakularni zadetki #video

SiolNET 05.07.2023
Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi naj bi se novopečenim soigralcem pri Interju pridružil sredi meseca, nato pa 21. julija debitiral v dresu kluba iz Miamija. Interju v ligi MLS ne kaže najbolje, zmage ni dočakal že devet tekem zapored… »

Dokazala je, da je slavni nogometaš njen oče, zdaj zahteva preživnino

SiolNET 03.07.2023
Čeprav je z DNK-testom dokazala, da je Samuel Eto'o njen oče, ta tega noče javno potrditi, niti ne plačuje preživnine, ki jo je predpisalo sodišče. Legendarni kamerunski nogometaš Samuel Eto'o, ki je med drugim igral za Barcelono, Inter in… »

Hrvat uradno postal veliki rekorder, Gerrard ima novo službo

SiolNET 03.07.2023
Na nogometni tržnici je zelo vroče. Hrvaški nogometaš Marcelo Brozović je danes vendarle tudi uradno dočakal selitev v Savdsko Arabijo. Zelo vroče je tudi na Otoku. Newcastle je pripeljal Sandra Tonalija in zanj plačal 70 milijonov evrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem