Inter

Inter in Roma angažirala vsak po enega napadalca

Delo 26.08.2023
Čilski nogometaš Alexis Sanchez se je kot prost igralec vrnil v svoj nekdanji klub Inter Milano. Čilski nogometaš Alexis Sanchez se je kot prost igralec vrnil v svoj nekdanji klub Inter Milano, je sporočil italijanski prvoligaš. Čilenec (34) je bil… »

Ko Lionel Messi ne zabije, podaja, Inter pa zmaguje

Delo 24.08.2023
Argentinski zvezdnik prvič, odkar se je pridružil Interju iz Miamija, ni zabil gola, a je moštvo popeljal v fnale ameriškega pokala proti Houstonu, 27. t. m. Osem tekem, deset golov, en naslov: Lionel Messi je v svojem kratkem času pri ameriškem… »

Inter iz Miamija z Messijevo pomočjo do zmagoslavja v ligaškem pokalu

RTV Slovenija 20.08.2023
Lionel Messi je dvignil prvo lovoriko, odkar se je na začetku poletja preselil v ZDA. Z Interjem iz Miamija je v Nashvillu osvojil tekmovanje Leagues Cup, ki združuje skoraj 50 klubov iz ZDA, Mehike in Kanade. Miami je v finalu pokalnega tekmovanja po… »

Lionel Messi: Zdaj obžalujem selitev v Pariz

Delo 18.08.2023
Argentinski nogometni as je ob prihodu v ZDA zadihal s polnimi pljuči in zdaj uživa na igrišču. Ni se navadil na zahtevno okolje francoske metropole. Nogometni velezvezdnik Lionel Messi zdaj uživa pod žarometi ameriških nogometnih aren, njegov novi… »

Messi popeljal Inter v finale pokala

Delo 16.08.2023
Lionel Messi nadaljuje sanjski začetek kariere v ZDA, z Interjem iz Miamija je prišel v finale ligaškega pokala in dosegel že deveti zadetek za klub. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je dosegel gol tudi v šestem nastopu za Inter Miami in… »

Noro, kaj uspeva Messiju! #video

SiolNET 16.08.2023
Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi nadaljuje izjemen strelski niz v ZDA. Odkar se je pridružil Interju iz Miamija, je na šestih tekmah dosegel kar devet zadetkov, klub, ki pred njegovim prihodom v ligi MLS ni blestel, saj zaseda dno… »

Messi se ne ustavlja: nova tekma, nov zadetek za finale pokala

Zurnal24 16.08.2023
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je dosegel gol tudi v šestem nastopu za Inter Miami in ekipo s Floride popeljal v finale ligaškega pokala. Šestintridesetletni Messi je po prihodu iz PSG za svojo novo ekipo dosegel že devet golov. Miami je… »

Real izbral Kepo Arrizabalago, Inter Marka Arnautovića

Delo 14.08.2023
Rezervni vratar Chelseja bo prvi kraljevskega kluba, avstrijski napadalec otroškega značaja pa bo že drugič član evropskega podprvaka. Vratar angleškega nogometnega prvoligaša Chelseaja Kepa Arrizabalaga se za eno sezono kot posojen igralec seli v… »

Messijeva ameriška pravljica se nadaljuje #video

SiolNET 12.08.2023
Z besedo sanjske bi lahko opisali igre Lionela Messija za njegov novi klub Inter Miami: pet tekem, pet zmag in osem golov. Zadnjega si oglejte na spodnjem videoposnetku. Sportal Sanjski debi Lionela Messija! #video Klub s Floride, ki je v lastništvu… »

West Ham dosegel načelni dogovor z Manchester Unitedom, prihaja Maguire

SiolNET 09.08.2023
Na nogometni tržnici je še naprej pestro. Kdo se je dogovoril za podaljšanje sodelovanja, kdo se seli? Sportal Inter našel novega vratarja, Iniesta odhaja k Arabcem, Jamajčan v Rogaško Angleški nogometni prvoligaš West Ham je z Manchester Unitedom… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred 7 uramiše 11 povezanih

Julian Assange znova doma

Dnevnik pred tremi uramiše 4 povezane

Zadnja novica: V večjem delu Slovenije velika nevarnost toče

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane

Drama na vlaku, z nožem nad 16-letnika

Zurnal24 pred 5 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem