Inter

Messijeva ameriška pravljica se nadaljuje #video

SiolNET 12.08.2023
Z besedo sanjske bi lahko opisali igre Lionela Messija za njegov novi klub Inter Miami: pet tekem, pet zmag in osem golov. Zadnjega si oglejte na spodnjem videoposnetku. Sportal Sanjski debi Lionela Messija! #video Klub s Floride, ki je v lastništvu… »

West Ham dosegel načelni dogovor z Manchester Unitedom, prihaja Maguire

SiolNET 09.08.2023
Na nogometni tržnici je še naprej pestro. Kdo se je dogovoril za podaljšanje sodelovanja, kdo se seli? Sportal Inter našel novega vratarja, Iniesta odhaja k Arabcem, Jamajčan v Rogaško Angleški nogometni prvoligaš West Ham je z Manchester Unitedom… »

Mbappe preizkuša potrpežljivost, Elsner znova med elito

SiolNET 09.08.2023
V petek se bo poleg medijsko bolj izpostavljenih angleške in španske začela še francoska nogometna liga, katere del bo tudi slovenski trener Luka Elsner, ki vodi Le Havre. Glavna zgodba pred njenim začetkom pa je status prvega zvezdnika Kyliana… »

Inter našel novega vratarja, Iniesta odhaja k Arabcem, Jamajčan v Rogaško

SiolNET 08.08.2023
Nogometni vratar Yann Sommer po približno sedmih mesecih zapušča nemški Bayern in se seli k italijanskemu prvoligašu Interju iz Milana. Po poročanju medijev bo ekipa iz Münchna za 34-letnika prejela okoli šest milijonov evrov. Italijanski finalist… »

Bayern še nekaj časa brez Neuerja, Sommer podpisal za Inter

RTV Slovenija 07.08.2023
Manuel Neuer še vedno okreva po decembrskem zlomu noge. V nedeljo je prestal še en zdravniški poseg, odstranili so mu kos kovine iz mečnice, vratar Bayerna pa zdaj nadaljuje rehabilitacijo. Kdaj se bo 37-letni Neuer lahko vrnil na nogometna igrišča… »

Messi z novo mojstrovino čudežno rešil Inter

Zurnal24 07.08.2023
Američani se spet klanjajo Messiju. Z mojstrsko izvedenim prostim strelom je v zaključku rednega dela rešil zasedbo Inter Miamija, ki je napredoval v četrtfinale pokala. Nogometaši Inter Miamija so po streljanju enajstmetrovk (te v ameriškem pokalu… »

K Messiju bi rad šel tudi legendarni realovec

Delo 04.08.2023
Šef Interja iz Miamija David Beckham naj bi se zanimal za Sergia Ramosa, ki so ga v PSG odslovili. Pogovarja se tudi z Luisom Suarezom. Inter Miami je bil tarča posmeha, dokler v klub, ki sicer še vedno zaseda zadnje mesto v MLS, ni prišel Lionel… »

Messi obnorel Miami in znova blestel #video

SiolNET 03.08.2023
Argentinski nogometni zvezdnik je znova navdušil v dresu Inter Miamija in se z njim uvrstil v osmino finala ligaškega pokala, v katerem nastopajo ameriške ekipe iz lige MLS ter mehiške iz tamkajšnje lige MX. Tokrat je 36-letni svetovni prvak z… »

Messi znova blestel, postavil je tudi nov rekord kluba

Zurnal24 03.08.2023
Messi že pri petih golih za Inter Miami. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je znova navdušil v dresu Inter Miamija in se z njim uvrstil v osmino finala ligaškega pokala, v katerem nastopajo ameriške ekipe iz lige MLS ter mehiške iz… »

Messi v 204 minutah dosegel že pet golov

RTV Slovenija 03.08.2023
Lionel Messi je dosegel še dva zadetka za Inter iz Miamija in svoj novi klub popeljal v osmino finala ligaškega pokala, v katerem nastopajo ameriške ekipe iz lige MLS in mehiške iz tamkajšnje lige MX. Inter je s 3:1 premagal Orlando, 36-letni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem