Inter

CUPRA sedaj končno tudi v Mariboru!

SiolNET 02.08.2023
Popolnoma nov prodajni salon znamk CUPRA in SEAT v Mariboru na Ptujski cesti je pomembna novost za vse ljubitelje avtomobilov v središču Maribora in vsej štajerski regiji. Obe znamki sta namreč znani po svoji izjemni dinamičnosti in športnosti, zato… »

Miha Zajc podaljšal pogodbo z letos visokoletečim Fenerbahčejem

RTV Slovenija 31.07.2023
Slovenski nogometni reprezentant Miha Zajc je podpisal novo triletno pogodbo s turškim Fenerbahčejem. 29-letni vezist je član ekipe iz Carigrada od sezone 2018/2019. Zajc je za Fenerbahče zbral 102 nastopa in dosegel 18 golov. V karieri je igral še… »

Nakazila političnih izgnancev predstavljajo 30 odstotkov BDP-ja Nikaragve

Nova 24TV 31.07.2023
Foto: epa Nikaragovski komunistični režim se financira z nakazili tistih, ki jih je režim izgnal ali prisilil v beg. Postali so ključen gospodarski vir, ugotavlja ekonomska analiza direktorja za migracije in nakazila pri Inter-American Dialogue… »

To je pomen Messijevega novega proslavljanja

Zurnal24 28.07.2023
Lionel Messi je svojemu prepoznavnemu manevru dodal še eno komponento. Po prihodu v Inter Miami je Leo Messi poskrbel za izjemno evforijo. Na prvih dveh srečanjih za svoj novi klub v okviru ligaškega pokala, v katerem nastopajo ekipe severnoameriške… »

Dolgoletni urugvajski reprezentant napovedal slovo

SiolNET 28.07.2023
Nekdanji dolgoletni urugvajski nogometni reprezentant Diego Godin se bo upokojil konec tedna na tekmi z Velezom Sarsfieldom. Zdaj 37-letni nogometaš je za reprezentanco zbral 161 nastopov in igral tudi na mundialu 2022. Godin je v Evropi igral za… »

Legenda evropskih zelenic bo predčasno obesil kopačke na klin

Zurnal24 28.07.2023
Nekdanji dolgoletni urugvajski nogometni reprezentant Diego Godin se bo upokojil konec tedna na tekmi z Velezom Sarsfieldom. 37-letni nogometaš je za reprezentanco zbral 161 nastopov in igral tudi na mundialu 2022. Godin je v Evropi igral za Atletico… »

Messi vroč v ZDA

SiolNET 26.07.2023
Takojšnji vpliv svetovnega prvaka Lionela Messija v ameriškem nogometu se je nadaljeval v torek, ko je Argentinec dvakrat zadel pri zmagi Inter Miamija s 4:0 nad Atlanto United. S tem je Messi, dobitnik sedmih zlatih žog za najboljšega na svetu, svojo… »

Messi prvi nastop v začetni enajsterici kronal z dvema zadetkoma

RTV Slovenija 26.07.2023
Lionel Messi je preporodil Inter iz Miamija, ki je na krilih argentinskega zvezdnika s 4:0 odpravil Atlanto United in se uvrstil v izločilne boje ligaškega pokala. Messi, ki je decembra popeljal Argentino do naslova svetovnega prvaka, je za svojo novo… »

Sanjski debi Lionela Messija! #video

SiolNET 22.07.2023
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je čez lužo debitiral na najboljši mogoči način. V dresu Interja Miamija je globoko v sodnikovem dodatku po izjemno izvedenem prostem strelu zadel za zmago z 2:1 nad Cruz Azulom v ligaškem pokalu. Sportal… »

Messi kot v najboljših časih: tekmo odločil s prostim strelom

RTV Slovenija 22.07.2023
Lionel Messi je imenitno debitiral v dresu Interja iz Miamija. V Fort Lauderdalu je v ligaškem pokalu njegov klub z 2:1 premagal mehiško ekipo Cruz Azul, dvoboj pa je odločil prav Messi z izjemnim prostim strelom v sodnikovem dodatku. 21 tisoč… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem