London

Ana Skobe je zmagovalka regijskega tekmovanja Sonyjevega natečaja

RTV Slovenija 05.03.2024
Na Sonyjevem fotografskem natečaju v kategoriji nacionalnih in regijskih nagrad je s fotografijo Času izvzet (Falling out of time) najbolj prepričala fotografinja Ana Skobe. Razstavo del zmagovalcev iz več kot 50 držav bo v Somerset House v Londonu… »

Ujeli so jo v avtu: Prva fotografija princese Kate po abdominalnem posegu!

Zurnal24 05.03.2024
Princeso so operirali januarja. Valižanska princesa Kate počasi okreva. Lepotico so paparaci prvič po abdominalnem posegu, ki ga je prestala januarja, ujeli v javnosti. Na fotografiji, posneti v ponedeljek, je Kate na sovoznikovem sedežu avta, ki ga… »

Scholz zaradi možnosti nerazumne kazni proti izročitvi Assangea ZDA

RTV Slovenija 04.03.2024
Nemški kancler Olaf Scholz se je izrekel proti izročitvi Juliana Assangea ameriškim oblastem. Kot je dejal, predstavniki ZDA na zadnjem zaslišanju glede izročitve ustanovitelja WikiLeaksa britanskim sodnikom niso mogli zagotoviti, da bo kazen… »

Po skoraj 29 letih našli ukraden Ferrari dirkača Bergerja

Delo 04.03.2024
V Veliki Britaniji so zasegli športni avtomobil, vreden 400.000 evrov. Britanski preiskovalci so zasegli športni avtomobil, ki so ga pred skoraj 29 leti ukradli avstrijskemu dirkaču formule 1 Gerhardu Bergerju. Ferrarija so mu ukradli aprila 1995 v… »

Morskega prašička nevestni lastnik odložil sredi Londona s sporočilom: Iščem novega lastnika

RTV Slovenija 04.03.2024
Britanska organizacija za preprečevanje krutosti do živali je zgroženo sporočila, da je bila obveščena o izjemno nespametnem primeru zapustitve živali: nekdo je svojega morskega prašička v kletki preprosto odložil ob vhodu na postajo podzemne… »

Nov trend: Dnevni klubi kot nadomestilo za nočno zabavo

Dnevnik 03.03.2024
Množica zabave željnih je februarsko soboto v Londonu že sredi dneva čakala, da se bodo odprla vrata nočnega kluba. Ki tokrat niti ni nočni klub, saj se bo zabava začela opoldne in končala ob nadvse spodobni 20. uri. Obisk nočnega kluba sredi… »

NA PRODAJ JE HIŠA FREDDIEJA MERCURYJA: Agencija jo opisuje kot nepremičnino, ki nudi občutek domačnosti (FOTO)

Regional 02.03.2024
Posestvo Freddieja Mercuryja v Londonu, znano kot Garden Lodge, išče novega lastnika preko globalne nepremičninske agencije s sedežem v Londonu, Knight Frank. Hišo bi lahko prodali za več kot 34 milijonov evrov. Hiša, zgrajena leta 1907, je bila po… »

Glasba za film, ki ga Tarantino še ni posnel

Delo 26.02.2024
Med odmevnejše koncerte letošnjega Menta sodi nastop neukrotljivih glasbenic z vseh vetrov Los Bitchos. V nadaljevanju preberite: Štiričlanska mednarodna zasedba Los Bitchos iz Londona je navdušila nabito polno Katedralo ljubljanskega Kina Šiška… »

Assange tragična žrtev, New York Timesu nihče ne skrivi lasu

Delo 25.02.2024
Bivši ekvadorski predsednik je preganjanemu novinarju sedem let nudil zatočišče. V nadaljevanju preberite: Osebno ga nisem poznal, nikoli ga nisem srečal, pa sva si vendarle blizu. Samo slišala sva se, videozveza je bila, intervjuval me je za… »

Liverpoolov "vrtec" z golom kapetana do desetega naslova

RTV Slovenija 25.02.2024
Razburljivi finale 64. angleškega ligaškega pokala v rednem delu ni prinesel veljavnega gola, na katerega je bilo treba čakati vse do 118. minute, ko je kapetan Virgil van Dijk z odmerjenim strelom z glavo prinesel Liverpoolu zmago nad Chelseajem. V 64… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem