London

Znani vplivnež spet za rešetkami, sledila je še slaba novica

Zurnal24 12.03.2024
Provokativni britansko-ameriški spletni vplivnež Andrew Tate je bil skupaj z bratom Tristanom znova pridržan v Romuniji, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Tokrat so brata Tate pridržali v okviru preiskave več primerov kaznivih dejanj spolnega… »

#foto Spletni vplivnež Tate znova pridržan: preiskava spolnega nasilja

Dnevnik 12.03.2024
Britansko-ameriški spletni vplivnež Andrew Tate je bil skupaj z bratom Tristanom znova pridržan v Romuniji. Brata so pridržali v okviru preiskave več primerov kaznivih dejanj spolnega nasilja. Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je… »

Massa na sodišču zaradi incidenta v Singapurju išče naslov iz 2008

RTV Slovenija 11.03.2024
Nekdanji brazilski voznik formule ena Felipe Massa je v Londonu proti Mednarodni avtomobilistični zvezi, nekdanjemu lastniku tekmovanja Fomu in nekdanjemu prvem možu tekmovanja Bernieju Ecclestonu vložil tožbo, s katero želi doseči, da mu dodelijo… »

Ko gorijo pisatelji

Dnevnik 11.03.2024
V življenju, zlasti na Balkanu, je pogosto tako, da ko do človeka pride lepa novica, ga zatem doseže tudi kaj, zaradi česar bi se moral zgroziti in zaradi česar nas smrtnike stisne v prsih. Torej, letošnjo nagrado angleškega PEN za prevedeno… »

V vrata Buckinghamske palače trčil avtomobil, voznika aretirali

Dnevnik 10.03.2024
V vrata Buckinghamske palače v središču Londona je v soboto zjutraj trčil avtomobil. Policisti so voznika aretirali zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje lastnine, je sporočil Scotland Yard. Moški je po navedbah Scotland Yarda v vrata… »

V vrata Buckinghamske palače trčil avtomobil, voznika aretirali

Delo 10.03.2024
V vrata Buckinghamske palače v središču Londona je v soboto zjutraj trčil avtomobil. Policisti so voznika aretirali zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje lastnine, je po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočil Scotland Yard. Moški je… »

V Londonu več 10.000 protestnikov za premirje v Gazi. Sunak o protestih: "Izkaz ekstremizma"

RTV Slovenija 09.03.2024
V Londonu se je zbralo več 10.000 protestnikov, ki so pozivali k premirju v Gazi. Največje propalestinske demonstracije na Otoku do zdaj so bile tudi odziv na izjave britanskega premierja Rishija Sunaka, da so protesti za Gazo "izkaz ekstremizma”… »

Na nizozemskem TEFAF-u vse oči usmerjene v sliki van Gogha in Kandinskega

RTV Slovenija 09.03.2024
Na sejmu umetnosti TEFAF, ki se danes začenja v nizozemskem mestu Maastricht, bodo na prodaj dela več zvenečih imen iz zgodovine umetnost, največ pozornosti pa je usmerjene v dve sliki – zgodnje delo Vincenta van Gogha in platno Vasilija… »

Diplomatska odstranitev političnega tekmeca

Delo 08.03.2024
Nekdanji poveljnik oboroženih sil bo zdaj koristen tudi v kuloarni diplomaciji z globalnim jugom. V nadaljevanju preberite: En mesec po tem, ko ga je odstavil s položaja poveljnika oboroženih sil, je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski imenoval… »

Zalužni s čela ukrajinske vojske na veleposlaništvo v Združeno kraljestvo

Necenzurirano 07.03.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je nekdanjega vrhovnega poveljnika ukrajinskih oboroženih sil Valerija Zalužnega imenoval za veleposlanika v Londonu. Imenovanje Zalužnega za ukrajinskega veleposlanika v Združenem kraljestvu je danes potrdilo… »

Novice dneva »

Iz Ukrajine in Rusije poročila o novih medsebojnih napadih

RTV Slovenija pred dvema uramaše 1 povezana

Vreme: Do kdaj kratki rokavi?

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem