London

Kako prekiniti četrtfinalno sušo? Z dobro akademijo ali 220 milijoni evrov

Delo 13.03.2024
Mlada garda Barcelone je na dvignila na noge olimpijski štadion, blestel je debitant Pau Cubarsi. Arsenalove okrepitve so proti Portu pokazale svojo vrednost. V nadaljevanju preberite: Katalonski nogomet znova slavi, mit Barcelonine akademije La Masia je… »

Po 14 letih Arsenal doživel »čarobno noč«; Xavi: Lepo je navijati za Barco

Delo 13.03.2024
Nogometaši Arsenala in Barcelone so četrtfinalisti lige prvakov, v Londonu in Kataloniji je vladalo olajšanje po uvrstitvi med najboljših osem. V Londonu je Arsenal še enkrat naletel na trd odpor Porta, ki je bil zelo dober tekmec in je pokazal svoj… »

C-HR v mestu sam preklopi na električni način

RTV Slovenija 13.03.2024
Toyota nas je na prvo vožnjo priključnohibridnega C-HR, ki obljublja 66 kilometrov vožnje le na elektriko, povabila v prestolnico Provanse, v Marseille. V mestu so zaradi prometne obremenitve odgovorni uvedli tako imenovano "območje nizkih izpustov"… »

Barcelona zanesljivo v 1/4 finale lige prvakov, Raya junak Arsenala

Delo 12.03.2024
Nogometaši Barcelone s 3:1 premagali Napoli in se po letu 2020 znova uvrstili v četrtfinale lige prvakov. V Londonu zmaga Arsenala po enajstmetrovkah. Nogometaši Barcelone so četrtfinalisti lige prvakov, prvič po sezoni 2019/20 bodo igrali med osem… »

Znani vplivnež spet za rešetkami, sledila je še slaba novica

Zurnal24 12.03.2024
Provokativni britansko-ameriški spletni vplivnež Andrew Tate je bil skupaj z bratom Tristanom znova pridržan v Romuniji, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Tokrat so brata Tate pridržali v okviru preiskave več primerov kaznivih dejanj spolnega… »

#foto Spletni vplivnež Tate znova pridržan: preiskava spolnega nasilja

Dnevnik 12.03.2024
Britansko-ameriški spletni vplivnež Andrew Tate je bil skupaj z bratom Tristanom znova pridržan v Romuniji. Brata so pridržali v okviru preiskave več primerov kaznivih dejanj spolnega nasilja. Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je… »

Massa na sodišču zaradi incidenta v Singapurju išče naslov iz 2008

RTV Slovenija 11.03.2024
Nekdanji brazilski voznik formule ena Felipe Massa je v Londonu proti Mednarodni avtomobilistični zvezi, nekdanjemu lastniku tekmovanja Fomu in nekdanjemu prvem možu tekmovanja Bernieju Ecclestonu vložil tožbo, s katero želi doseči, da mu dodelijo… »

Ko gorijo pisatelji

Dnevnik 11.03.2024
V življenju, zlasti na Balkanu, je pogosto tako, da ko do človeka pride lepa novica, ga zatem doseže tudi kaj, zaradi česar bi se moral zgroziti in zaradi česar nas smrtnike stisne v prsih. Torej, letošnjo nagrado angleškega PEN za prevedeno… »

V vrata Buckinghamske palače trčil avtomobil, voznika aretirali

Dnevnik 10.03.2024
V vrata Buckinghamske palače v središču Londona je v soboto zjutraj trčil avtomobil. Policisti so voznika aretirali zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje lastnine, je sporočil Scotland Yard. Moški je po navedbah Scotland Yarda v vrata… »

V vrata Buckinghamske palače trčil avtomobil, voznika aretirali

Delo 10.03.2024
V vrata Buckinghamske palače v središču Londona je v soboto zjutraj trčil avtomobil. Policisti so voznika aretirali zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje lastnine, je po poročanju tujih tiskovnih agencij sporočil Scotland Yard. Moški je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem