NATO

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

Necenzurirano pred 8 dnevi
Včeraj malo po 21. uri je močno počilo na regionalni cesti v občini Jesenice. Nesreča je terjala smrtno žrtev. Huda prometna nesreča se je zgodila na regionalni cesti Javornik-Gorje-Bled, in sicer izven naselja Lipce. Kot so sporočili iz Generalne… »

Tragična nesreča: pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

Dnevnik pred 8 dnevi
Sinoči se je na regionalni cesti Javornik-Gorje-Bled v Občini Jesenice zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 25-letni voznik osebnega avtomobila.. Po podatkih policije se je nesreča zgodila ob 21.14 na regionalni cesti izven… »

Foto: Od ferrarija ni ostalo veliko, voznik po nesreči poklical taksi

Necenzurirano pred 8 dnevi
Toliko sta še imela časa, da sta zlezla iz avtomobila, nato je zagorelo. V bavarski vasici Jakobsthal jugovzhodno od mesta Frankfurt ob Majni je včeraj popoldne ječala dragocena pločevina. Malo po 16. uri je z avtomobilom z ovinkaste ceste zletel… »

SMO LAHKO UPRAVIČENO ZASKRBLJENI? Nevladniki trdijo, da je Luka Koper "jedrsko pristanišče"

Regional pred 8 dnevi
V nevladni organizaciji Omizje za mir - Furlanija Julijska krajina so opozorili, da je poleg Trsta tudi Koper jedrsko pristanišče ter da lokalna javnost ni seznanjena z načrti o izrednem stanju v primeru jedrske nesreče. Preverili smo, ali je… »

Serijski vlomilec po Sloveniji: Omamil jih je s sprejem, izpraznil preko 50 hiš

Zurnal24 pred 8 dnevi
Serijski vlomilec Nicu Ovidiu Mogos iz Romunije bo ljubljansko sodišče po včerajšnjem pričanju kriminalista še težje prepričal o svoji nedolžnosti. Petintridesetletnega Romuna Nicuja Ovidiuja Mogosa niso zalotili pri vlomih, ki mu jih zdaj… »

Občutek večnosti

Mladina pred 9 dnevi
Komur je glasba le prijetna postranska zadeva, ta se ne zaveda, kako vpliva na naše življenje. Je človekova pragovorica, zasidrana globoko v genih, ki strukturira naše razmišljanje in občutja. Zakaj njene moči ne znamo bolje izkoristiti? Bamberški… »

Ši se je na Madžarskem sešel z Orbanom. Dogovorila sta se o celovitem strateškem partnerstvu.

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Kitajski voditelj Ši Džinping je začel dvodnevni uradni obisk na Madžarskem, kjer ga je z vojaškimi častmi sprejel predsednik Tamas Sulyok. Ši se je srečal tudi s premierjem Viktorjem Orbanom. Kitajski predsednik je v Budimpešto, ki je bila ob… »

Kinoteka: Velika iluzija

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Ob dnevu zmage: brezčasna pacifistična mojstrovina Jeana Renoirja. Velika iluzija je eden najbolj nenavadnih vojnih filmov, ki še danes krasi najpomembnejše lestvice najboljših filmov vseh časov. Če bi lahko rešil le en film na svetu, bi bil to… »

Na Slovaškem vedno več Ukrajincev na begu pred mobilizacijo

Dnevnik pred 9 dnevi
Slovaška v zadnjem času beleži povečano število neregularnih prihodov ukrajinskih moških med 18 in 60 letom, torej v primerni starosti za vpoklic v vojsko. Tem je izstop iz države uradno prepovedan od začetka ruske invazije leta 2022, ob tem pa so… »

Koga voliti na evropskih volitvah? Pri odločitvi lahko pomaga tudi aplikacija Izvoli.eu.

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Inštitut Danes je nov dan je ob dnevu Evrope predstavil aplikacijo Izvoli.eu, s katero lahko volivci preverijo, katera stranka, ki sodeluje na evropskih volitvah, je najbližje njihovim političnim prepričanjem. Uporabniki aplikacije Izvoli.eu se lahko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem