NATO

Vremenska napoved: vrača se dež, tako kaže za prihodnji vikend

Zurnal24 pred 7 dnevi
Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24, na Goriškem do 26 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V nadaljevanju tedna sledi dež, nato pa znova nekaj več suhega vremena. V nedeljo bo sprva večinoma sončno… »

OBSEŽNA ISKALNA AKCIJA: Pogrešanega 44-letnega Nemca iščejo tudi s helikopterjem in droni

Regional pred 7 dnevi
Na območju naselja Soča v občini Bovec se nadaljuje iskalna akcija pogrešanega 44-letnega državljana Nemčije Wernerja Nilsa Bastiana. Danes so se policistom v iskalni akciji pridružili gasilci, pripadniki enote reševalnih psov in člani Društva… »

Iz Amerike se je preselila v Slovenijo, navdušuje nas s ...

Zurnal24 pred 7 dnevi
Po nekaj letih se je vrnila v Slovenijo in si tu ustvarila tudi družino. Jean McCollister se je v Sloveniji prvič znašla poleti 1985, ko nas je obiskala kot prostovoljka v delovni brigadi. V tem času je čistila pašnike, ki so bili takrat zaradi… »

Pogačar: "Lepa prednost, a do Rima je še dolga pot."

RTV Slovenija pred 7 dnevi
"Zdaj je odgovornost na UAE Emirates. Zdaj lahko dirko le še izgubijo, kot se pravi," po razpletu kronometra v Perugii priznava ekipa Ineos Grenadiers, medtem ko v rožnato majico odeti slovenski šampion opozarja, da sta pred njim še dve tretjini Gira… »

Vroče izkušnje Mihe iz Poroke na prvi pogled, toliko žensk je imel hkrati!

Zurnal24 pred 7 dnevi
Ta teden so imeli udeleženci Poroke na prvi pogled ob večerji zelo vroče debate. Najprej je debata tekla o trojčkih, ki jih je večina že preizkusila, nato pa je Marko Miho spodbudil, naj pove svojo vročo dogodivščino. Ta je povedal, da je rojstni… »

Sočutni

Dnevnik pred 8 dnevi
‘Škoda za štirico pri slovenščini. Še malo bolj se boš morala potruditi, če želiš na gimnazijo.« »Zadovoljen sem z rastjo našega prihodka, toda da bi izpolnili zadani načrt, v zadnjem četrtletju pričakujem od vas še dodatno ustvarjalnost… »

Incident v Rimu: Đokovića po zmagi zadela aluminijasta steklenica v glavo

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Novak Đoković je v 2. krogu turnirja serije 1000 v Rimu izločil Corentina Mouteta s 6:3 in 6:1. Ko je prvi igralec sveta podpisoval avtograme navijačem, je s tribune priletela aluminijasta steklenica in ga zadela v glavo. Potreboval je zdravniško… »

Đokovića pokosila plastenka

Delo pred 8 dnevi
Najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković je na teniškem turnirju v Rimu doživel bizarno nesrečo. Najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković je na teniškem turnirju v Rimu doživel bizarno nesrečo. Potem ko je po zmagi nad… »

#video Dramatičen posnetek avtobusa, ki je v Sankt Peterburgu zletel v reko, več mrtvih

Dnevnik pred 8 dnevi
V nesreči avtobusa v ruskem Sankt Peterburgu je danes umrlo najmanj sedem oseb, so zvečer sporočili pristojni organi. Potniško vozilo je zletelo z mostu v starem mestnem središču in pristalo v reki, kjer je nato hitro potonilo, je razvidno s… »

Zmerljivke in zbadljivke niso težava: Odlično zame, to mi je všeč.

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Poškodovan in okrvavljen, vidno načet, tarča zbadljivk in tudi zmerljivk, a vse to ni iztirilo Luke Dončića, ki je prispeval velik delež k izenačenju dvoboja Oklahoma City – Dallas. Še najbolj ga je zmedlo vzdihovanje na začetku novinarske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem