NATO

»Obudila sem spečega zmaja, ki nikoli ni zares zatisnil oči«

Necenzurirano pred 8 dnevi
Slovenija ima talent, Evrovizija in študij v tujini, zadnja leta pa se je Maja Keuc ustalila v Sloveniji, sproščeno in ustvarjalno okolje domačega terena pa jo je spodbudilo, da se ponovno preizkusi v ustvarjanju glasbe v maternem jeziku. Majina… »

Kibernetski napadi državnih akterjev in kriminalcev se stopnjujejo

Delo pred 8 dnevi
V članicah Nata se sprašujejo, kdaj in pod kakšnimi pogoji bi ruski kibernetski napad sprožil člen, ki napad na članico obravnava kot napad na zavezništvo. V nadaljevanju preberite: Medtem ko se ruski kibernetski napadi na zahodne države kar… »

Na derbiju bo Olimpijo vodil kar športni direktor Goran Boromisa

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Olimpija se je pred večnim derbijem z Mariborom razšla s trenerjem Zoranom Zeljkovićem. Njegovega naslednika še ni našla, v soboto v Ljudskem vrtu pa bo na klopi sedel kar športni direktor Goran Boromisa. "Po prekinitvi sodelovanja z Zoranom… »

Tadej Pogačar je poletel, Geraint Thomas podoživel Višarje

Delo pred 8 dnevi
Slovenski zvezdnik je v vožnji na čas v 7. etapi Gira ugnal tudi Filippa Ganno in v rožnati majici ušel tekmecem za več kot dve minuti in pol. V nadaljevanju preberite: »Rad bi se dobro počutil na kolesu za kronometer,« je bila skromna želja… »

Tragedija: v enem najbolj prestižnih mest na svetu avtobus zapeljal v reko

Zurnal24 pred 8 dnevi
Tragedija v mestu prestiža. V nesreči avtobusa v ruskem Sankt Peterburgu so danes umrle najmanj tri osebe, so sporočili pristojni organi. Potniško vozilo je zletelo z mostu v starem mestnem središču in pristalo v reki, kjer je nato hitro potonilo… »

PO OBJESTNI VOŽNJI USTAVIL IN ZAČEL UDARJATI PO DRUGEM AVTU: Nato poškodoval še notranjost policijskega vozila

Regional pred 8 dnevi
Policisti so blizu Novega mesta pridržali 48-letnega voznika, ki je ogrožal drugega voznika in udarjal po njegovem vozilu. Zaradi neupoštevanja ukazov policistov so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ta pa je s kršitvami nadaljeval in… »

Za konec črnega niza se je Dončić zahvalil košarkarskim bogovom

Delo pred 8 dnevi
Slovenskemu zvezdniku se je odvalil kamen od srca, Luka Dončić je spet začel zadevati za tri točke in popeljal Dallas do zelo pomembne zmage v Oklahomi. V nadaljevanju preberite: Z nasmehom olajšanja in dvignjenima rokama je Luka Dončić pogledal… »

Ljubiteljem slovenskega juda zastal dih med spremljanjem Kaje

Delo pred 8 dnevi
Evropsko podprvakinjo Kajzerjevo je na turnirju za grand slam v Astani, generalki za svetovno prvenstvo v Abu Dabiju, ustavila poškodba. Ljubiteljem slovenskega juda je med spremljanjem današnjega četrtfinalnega dvoboja evropske podprvakinje Kaje… »

Nepremagljivi Leverkusen z dramatičnim remijem podrl evropski klubski rekord

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Nogometaši Bayer Leverkusna so pod taktirko trenerja Xabija Alonsa podrli 60 let star klubski rekord. V vseh tekmovanjih so nepremagani že 49 tekem zaporedoma, s čimer so za eno tekmo prekosili dosežek Benfice iz obdobja 1963-65. Na povratni tekmi… »

Grad Rajhenburg se pridružuje Noči utrdb, ki se odvija v več kot 40 evropskih mestih

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Grad Rajhenburg v Brestanici, ki spada med najpomembnejše srednjeveške grajske arhitekture na Slovenskem, se letos prvič pridružuje Noči utrdb, ki se bo odvila v več kot 40 mestih v šestih evropskih državah. Grad je bil kot Reichenburch prvič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem