NATO

ZA SVET BREZ JEDRSKEGA OROŽJA: Ladja 'Peace Boat' bo z Japonske prispela v Trst in Koper

Regional pred 7 dnevi
Septembra bo ob dogodkih, ki spremljajo 79-obletnico jedrskega napada na Hirošimo in Nagasaki, v tržaški zaliv priplula Peace Boat (v prevodu Ladja miru), na krovu katere bodo tudi t.i. Hibakuša, preživeli atomskih bombnih napadov na omenjeni mesti… »

Lewandowski s hat-trickom v drugem polčasu kaznoval izključitev Mamardašvilija

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Na zadnji tekmi 33. kroga španskega prvenstva je Barcelona premagala Valencio s 4:2. Gostje so celoten drugi polčas odigrali z deseterico, saj je bil izključen vratar Giorgi Mamardašvili. Robert Lewandowski je s tremi zadetki zagotovil tri točke. Na… »

“Pakt o migracijah in azilu škoduje, ne pa rešuje”

Dnevnik pred 6 dnevi
Notranji ministri držav članic EU so se zbrali na dvodnevnem zasedanju v belgijskem Gentu, kjer razpravljajo o izvajanju evropskega migracijskega pakta. Ta naj bi bil uradno potrjen sredi maja, tik pred evropskimi volitvami. Do pakta so kritične… »

Napisal pismo bratu ter ustrelil svojega partnerja in sebe

Dnevnik pred 6 dnevi
Mariborski preiskovalci še sestavljajo mozaik nedeljskega dogajanja na Okoški Gori v občini Oplotnica, kjer je 58-letni Zlatko P. streljal na 50-letnega Zdravka P., ga hudo ranil, nato pa ustrelil še sebe. Rojstnodnevna zabava na Okoški Gori v… »

Zaradi divjih prašičev otrokom ne pustijo več, da se igrajo zunaj sami

Zurnal24 pred 6 dnevi
Dva divja prašiča sta najmanj pet dni tavala po zagrebških ulicah med avtomobili in ljudmi. "Živimo blizu Branimirjeve ulice, kjer sta tavala divja prašiča. Ravno takrat naj bi šla snaha z otrokom na sprehod. Nato jo je poklical sin in ji rekel… »

Stoltenberg in Zelenski za čimprejšnjo dobavo vojaške pomoči Ukrajini

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg se je ob obisku v Kijevu strinjal z gostiteljem, ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim, da je treba vojaško pomoč Ukrajini dobaviti čim prej. "Ukrajina je že več mesecev v podrejenem položaju… »

Načeti Dončić je bil v zvezdniškem šovu le stranski lik

Delo pred 6 dnevi
Serija med Dallasom in LA Clippers je po še eni napeti tekmi in metih, ki so jemali dih, izenačena na 2:2. Prostora za napake zdaj ni več veliko. Ko si na parketu nasproti stojita ekipi Dallasa in LA Clippers, je napeta končnica tekme zagotovljena. V… »

Po prvih informacijah v nedeljskem streljanju 58-letnik ranil 50-letnika, nato pa je ustrelil sebe

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Policisti so ugotovili, da je do streljanja na območju policijske postaje Slovenska Bistrica prišlo po verbalnem sporu med tremi moškimi. Spor med dvema se je stopnjeval in 58-letnik je s strelnim orožjem ranil 50-letnika, nato pa storil samomor. Kot… »

Huda nesreča v krožišču, pešec v smrtni nevarnosti

Zurnal24 pred 6 dnevi
V prometni nesreči, ki se je v noči na nedeljo zgodila v Mariboru, je bil hudo poškodovan pešec in je po podatkih Policijske uprave (PU) Maribor v smrtni nevarnosti. Voznik avtomobila, ki je v krožišče pripeljal z neprilagojeno hitrostjo, v… »

Srbskega MMA borca v Nemčiji pred njegovim lokalom ubil Albanec

Necenzurirano pred 6 dnevi
Najprej je grozil gostom lokala, nato se je sprl s srbskim lastnikom, končno je izvlekel orožje in streljal. V Düsseldorfu so v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah odjeknili streli. Pred svojim lokalom je za strelnimi ranami umrl 38-letni moški. Vse… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem