Novak Đoković

Na dan so prišli prvi posnetki #video

SiolNET 09.01.2024
Kar nekaj časa se je ugibalo, v kakšnem stanju je trenutno teniški igralec Novak Đoković, potem ko je imel pred kratkim težave z zapestjem. Srbski zvezdnik je prvič stopil na osrednje igrišče v Melbournu, kjer bo potekalo OP Avstralije, prvi… »

Đoković po 25. grand slamu kot številka 1

SiolNET 08.01.2024
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković, ki ga je na pokalu United presenetil Avstralec Alex de Minaur, v novi sezoni ostaja na vrhu svetovne lestvice ATP. Pred žrebom za prvi grand slam sezone, odprto prvenstvo Avstralije, je drugi Španec Carlos… »

Vrnitev peščenega kralja ni (nujno) tudi labodji spev

Delo 07.01.2024
Rafael Nadal se je po skoraj enoletni odsotnosti vrnil na teniška igrišča v Avstraliji, vrhunec forme pa načrtuje za peščeno sezono in Roland Garros. V nadaljevanju preberite: V teniškem svetu brez Rafaela Nadala zeva vrzel, ki je ni uspelo povsem… »

"Zaradi tega je Đokovićeva veličina pod vprašajem"

Zurnal24 05.01.2024
Novak Đoković se je znova znašel na udaru zaradi zapleta okoli zdravniškega premora na ekipnem tekmovanju United Cup v Perthu. Poročali smo, kako je Novak Đoković ostal brez zdravniškega premora na posamičnem obračunu ekipnega turnirja United… »

Đoković kar ni mogel verjeti svojim ušesom: "Kaj pa govoriš?"

Zurnal24 04.01.2024
Prvi tenisač sveta Novak Đoković se med dvobojem z Alexom De Minaurjem ni mogel načuditi izjavam fizioterapevta. Najboljši tenisač na svetu Novak Đoković je na dvoboju z Alexom De Minaurjem utrpel svoj prvi poraz v Avstraliji po letu 2018. Domači… »

Tokrat bo drugače

SiolNET 04.01.2024
"Tokrat je malo drugače," je glede vrnitve Rafaela Nadala povedal Carlos Moya, trener enega najboljših teniških igralcev vseh časov. Ta je tudi razkril, kdaj bi lahko njegovega varovanca videli v najboljši različici. O uspešni vrnitvi Španca je… »

Zgodovinski poraz Đokovića in poškodba

Zurnal24 03.01.2024
Srbski teniški zvezdnik je moral priznati premoč Avstralcu. Novak Đoković je na avstralskih tleh nanizal neverjetnih 43 zmag, ta serija pa se je končala v četrtfinalu United Cupa, kjer je Srba s 6:4 in 6:4 premagal Avstralec Alex de Minaur… »

Kako hudo je z Đokovićem?

SiolNET 03.01.2024
Novak Đoković, eden najboljših teniških igralcev vseh časov, je v Avstraliji prvič po šestih letih izgubil dvoboj. Njegove navijače bolj kot to skrbi, kako hudo je z njegovo poškodbo zapestja. Oglasil se je tudi že glavni akter te zgodbe… »

De Minaur končal niz 43 zmag Đokovića v Avstraliji

RTV Slovenija 03.01.2024
Novak Đoković je doživel prvi poraz na avstralskih tleh po skoraj šestih letih. V četrtfinalu Pokala United, mešanega ekipnega tekmovanja, ga je v Perthu s 6:4, 6:4 premagal Avstralec Alex de Minaur. Srb je v Avstraliji nazadnje izgubil dvoboj leta… »

Spet so padale kletvice med Đokovićem in Ivaniševićem #video

SiolNET 02.01.2024
Novak Đoković in njegov trener Goran Ivanišević sta znana po odprtem in odkritem odnosu. To se je pokazalo tudi na turnirju United Cup, ko so med njima spet padale težke besede. Novak pobesneo na Ivaniševića Video: Sportklub… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem