Novak Đoković

Đoković je razkril, da je šel Federerju zagotovo na živce

SiolNET 20.01.2024
Že nekaj časa je znano, da Novak Đoković in mladi ameriški igralec Ben Shelton nista na isti valovni dolžini. Srbski teniški zvezdnik je spet govoril o mladem igralcu in se ob tem spomnil časov, ko je bil tudi sam mlad. Tudi on ni bil priljubljen… »

Đoković nadaljuje lov na 25. naslov za grand slam

SiolNET 19.01.2024
Na teniškem OP Avstralije so na sporedu dvoboji tretjega kroga. Številka ena moškega tenisa Novak Đoković, ki se je moral v prvih dveh krogih zelo potruditi za napredovanje, je za napredovanje v osmino finala s 6:3, 6:3, 7:6 (2) premagal Argentinca… »

Đoković brez večjih težav v osmino finala

Delo 19.01.2024
Srb na OP Avstralije ugnal Argentinca Tomasa Martina Etcheverryja. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v osmino finala uvodnega teniškega turnirja za grand slam, odprtega prvenstva Avstralije. Njegov tekmec v tretjem kolu na osrednjem… »

Đoković ob stotem dvoboju v Melbournu v treh nizih čez tretji krog

RTV Slovenija 19.01.2024
Novak Đoković je po izgubljenih nizih v uvodnih dveh krogih tokrat igral le tri nize, a je za izločitev Argentinca Tomasa Etcheverryja ob koncu vseeno potreboval podaljšano igro. Na stotem dvoboju v Melbournu je Srb slavil s 6:3, 6:3 in 7:6 (2)… »

Padale so težke besede: Đoković ga je klical, naj pride dol #video

SiolNET 17.01.2024
Skoraj ne mine dvoboj Novaka Đokovića, med katerim ne bi bilo zapletov. Tudi v 2. krogu OP Avstralije ni bilo nič drugače, ko je nekdo s tribune srbskega asa vznemiril do te mere, da ga je ta "povabil" na igrišče. "Don't poke the bear" 👀 Novak… »

Kajino pot ustavila nekdanja judoistka

Delo 17.01.2024
Naša igralka je po zelo uspešni predstavi za uvod v Melbournu nato v 2. kolu nepričakovano gladko izgubila. Novak Đoković spet ni bil prav prepričljiv. V nadqaljevanju preberite: Po lepi premieri se je nepričakovano prepričljivo od letošnjega… »

Đoković ne brez težav mimo Popyrina

Delo 17.01.2024
Šesto nosilko, Tunizijko Ons Jabeur, je nadigrala 16-letna Rusinja Mira Andrejeva. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je napredoval v tretji krog uvodnega teniškega turnirja za grand slam, odprtega prvenstva Avstralije. V drugem krogu je ugnal… »

Oslabljeni Đokovič se je moral spet mučiti

SiolNET 16.01.2024
V moškem delu teniškega OP Avstralije so igrali drugi krog prestižnega turnirja v Melbournu. Igral je tudi Novak Đoković, ki se je moral spet potruditi, da je premagal domačina Alexeia Popyrina. Veliko lažje delo je imel Jannik Sinner. Sportal… »

Mladi Francoz ni zdržal, poslovil se je že Andy Murray

SiolNET 14.01.2024
Na teniškem OP Avstralije se v ponedeljek v moški konkurenci nadaljujejo dvoboji prvega kroga. Avstralski navijači so z zanimanjem spremljali domačina Alexa de Minaurja, ki je na začetku sezone pokazal izjemno formo. Avstralec se je po predaji… »

Đoković garal z novim čarodejem iz Splita

Delo 14.01.2024
Še nihče ni nikdar v 1. kolu turnirja za grand slam tako namučil srbskega asa kot 18-letni Dino Prižmić. Lani najboljša Arina Sabalenka zlahka čez prvo oviro. V nadaljevanju preberite: Že uvodni dan odprtega prvenstva Avstralije v tenisu je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem