Novak Đoković

Carlos Alcaraz tudi letos ne bo izzval Novaka Đokovića v Melbournu

Delo 24.01.2024
Drugega nosilca OP Avstralije v tenisu je v četrtfinalu izločil Alexander Zverev in si zagotovil dvoboj z Danilom Medvedjevom. V nadaljevanju preberite: Od leta 2013, ko so v polfinalu odprtega prvenstva Avstralije igrali Novak Đoković, Roger Federer… »

Zverev presenetil Alcaraza, za finale z Medvedjevom

Delo 24.01.2024
Rus Danil Medvedjev, tretji nosilec na OP Avstralije, je s 3:2 premagal Huberta Hurkacza, za mesto v finalu se bo boril z Alexandrom Zverevom. Znani so polfinalni pari prvega velikega teniškega turnirja sezone v Melbournu. Novaku Đokoviću in Janniku… »

Medvedjev napredoval po maratonu, Zverev izločil Alcaraza

SiolNET 24.01.2024
Znana sta še zadnja polfinalista OP Avstralije. Srbu Novaku Đokoviću in Italijanu Janniku Sinnerju sta se pridružila Rus Daniil Medvedjev in Nemec Alexander Zverev. Prvi je za zmago nad Poljakom Hubertom Hurkaczem potreboval pet nizov, drugi pa je s… »

Nekdanja teniška kraljica in aktualni kralj si laskata

Delo 24.01.2024
Rodila sta se v isti državi, govorita isti jezik, se poznata in spoštujeta. Gotovo je bila danes 50-letna Monika Seleš najboljša tenisačica v zgodovini Socialistične federativne republike Jugoslavije. Potem je šla SFRJ k vragu, Monika Seleš je v… »

Danes imata poseben odnos: komu je Đoković pošiljal poljub? #video

SiolNET 24.01.2024
Lahko bi rekli, da se še pred nekaj časa niti videti nista mogla. A danes je odnos med teniškima igralcema Novakom Đokovićem in Nickom Kyrgiosom povsem drugačen. Srb in Avstralec naj bi bila dnevno v stiku in vidi se, da sta se zbližala. Nick… »

Novak Đoković kot Monika Seleš

Delo 23.01.2024
Na prvem turnirju sezone za teniški grand slam so znani prvi štirje polfinalisti, po dva v moški ter ženski konkurenci. V Melbournu so znani prvi štirje polfinalisti – v moški konkurenci branilec lovorike Novak Đoković ter čudežni deček iz… »

Đoković se je nekaj časa mučil, a naredil še korak bližje rekordu

Zurnal24 23.01.2024
Đoković in Gauff v polfinalu OP Avstralije. Novak Đoković je v hudi vročini kljuboval borbenosti Američana Taylorja Fritza in na koncu slavil s 7:6 (3), 4:6, 6:2 in 6:3 po treh urah in 45 minutah dvoboja, s tem je še bližje na poti do rekordnega… »

Fritz dva niza mučil Đokovića, ki ga v polfinalu čaka neugodni Sinner

RTV Slovenija 23.01.2024
Taylor Fritz je bil dva niza enakovreden tekmec prvega tenisača sveta, nato je Novak Đoković razrešil igro Američana in dobil četrtfinale s 7:6 (3), 4:6, 6:2 in 6:3. "Nole" se je uvrstil v 11. polfinale Melbourna, kjer lovi 11. zmago na OP-ju… »

Đokoviću razmere niso ustrezale, a je vseeno zmagal, Italijan melje naprej

SiolNET 23.01.2024
V torek sta bila na teniškem OP Avstralije na sporedu dva četrtfinalna dvoboja. Novak Đoković je v četrtfinalu po štirih nizih premagal Taylorja Fritza in se uvrstil v polfinale prestižnega turnirja. Italijan Jannik Sinner pa je bil zatem s 6:4… »

Dve uri in pol se je Fritz dobro upiral, nato ga je Đoković zmlel

Delo 23.01.2024
Prvi favorit za zmago na OP Avstralije Novak Đoković je s 3:1 premagal Taylorja Fritza in napredoval v polfinale v Melbournu. Odprto prvenstvo Avstralije se je prevesilo v odločilno fazo, prvi četrtfinale je odigral Novak Đoković, ki je po 3 urah in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem