Novak Đoković

Alcaraz Srbu zavezal kravato, Zverev znova potreboval pet nizov

RTV Slovenija 22.01.2024
Na uvodnem teniškem turnirju za grand slam v Melbournu smo dobili vse četrtfinaliste. Med osem so se uvrstili vsi favoriti. V zgornjem delu tabele pri ženskah bomo dobili nepričakovano finalistko. Tretji nosilec Daniil Medvedjev je s 6:3, 7:6 (4)… »

Alcaraz ekspresno prek Srba, Zverev se je rešil po štirih urah

SiolNET 22.01.2024
Znani so vsi četrtfinalisti OP Avstralije. Ob dvakratnem polfinalistu Melbourna, Rusu Danilu Medvedjevu, so si napredovanje zagotovili drugi nosilec Carlos Alcaraz, Hubert Hurkacz in Alexander Zverev, ki je odpor Camerona Norrieja strl šele po… »

Predvajala sta v živo, je izpolnila obljubo? #video

SiolNET 22.01.2024
Teniškemu igralcu Taylorju Fritzu je njegovo dekle Morgan Riddle pred dvobojem s Stefanosom Cicipasom dalo posebno obljubo. Jo je po veliki zmagi Američana izpolnilo? Taylorja Fritza v naslednjem krogu čaka Novak Đoković in obeta se zanimiv dvoboj… »

Popolna prevlada Slovanov in Slovank

Dnevnik 22.01.2024
Na odprtem prvenstvu Avstralije v tenisu se je v četrti krog med posameznicami in posamezniki od skupno 32 uvrstilo kar 20 slovanskih duš. Prvi nosilec med moškimi Novak Đoković se je znebil prehlada in pometel s Francozom Adrianom Mannarinom… »

Arina Sabalenka svoje nasprotnice še naprej melje

SiolNET 21.01.2024
Na teniškem OP Avstralije bodo ženske vstopile v četrti krogi prestižnega turnirja. Arina Sabalenka je brez težav odpravila Američanko Amando Anisimovo. Na delu bo spet tudi mlada Rusinja Mirra Andrejeva. Sportal Novak Đoković je Francoza "razbil"… »

Srbov veliki tekmec presenetil: Tega ljudje o Đokoviću ne vedo

Zurnal24 21.01.2024
Danil Medvedjev, veliki konkurent Novaka Đokovića, je razkril eno od anekdot v povezavi s srbskim teniškim igralcem. Ruski teniški igralec Danil Medvedjev je po zadnji zmagi na OP Avstralije nad neugodnim Felixom Augerjem-Aliassimom opisal, kakšen… »

Đoković za uvrstitev med najboljših osem oddal le tri igre

RTV Slovenija 21.01.2024
Srb Novak Đoković in Belorusinja Arina Sabalenka, ki branita naslova na odprtem teniškem prvenstvu Avstralije v Melbournu, sta se brez težav uvrstila v četrtfinale. Prvi igralec sveta je proti Francozu Adrianu Mannarinu izgubil le tri igre in po… »

Novak Đoković: Moral sem zmagati že v treh nizih, saj je tu zelo vroče

Delo 21.01.2024
Vodilni teniški igralec na svetovni lestvici zlahka v četrtfinale. Tudi branilka naslova med dekleti Arina Sabalenka prepričljivo prek svoje ovire. Srb Novak Đoković in Belorusinja Arina Sabalenka, branilca naslova na odprtem teniškem prvenstvu… »

Branilca naslova Đoković in Sabalenka brez težav v četrtfinale OP Avstralije

Dnevnik 21.01.2024
Srb Novak Đoković in Belorusinja Arina Sabalenka, branilca naslova na odprtem teniškem prvenstvu Avstralije v Melbournu (23,94 milijona evrov nagradnega sklada), sta se brez težav uvrstila v četrtfinale. Prvi igralec sveta je proti Francozu Adrianu… »

Novak Đoković je Francoza "razbil"

SiolNET 21.01.2024
Osmi dan teniškega OP Avstralije bodo moški igrali dvoboje četrtega kroga. Med njimi bo tudi Novak Đoković, za katerega se zdi, da je počasi našel svoj ritem in v Avstraliji kaže vse boljši tenis. Na delu bo tudi Jannik Sinner, ki se je sprehodil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem