Pariz

Napoved asa: boj Pogačarja in van der Poela bo pripadel ...

Zurnal24 pred 15 dnevi
Nekdanji belgijski šampion na dirki Liege - Bastogne - Liege stavi na Slovenca. V nedeljo bo na sporedu dirka Liege - Bastogne - Liege, na četrtem spomeniku sezone pa za največja favorita veljata Tadej Pogačar in svetovni prvak Mathieu van der Poel… »

10 kilogramov razlike bi se moralo po 4000 višinskih metrih poznati

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Tadej Pogačar je pred nedeljskim spomenikom Liège−Bastogne−Liège v vlogi izrazitega favorita. Vse napovedi govorijo, da mu lahko drugo zmago na "stari dami" spelje le Mathieu van der Poel, ki je na klasiki Pariz−Roubaix osvojil že šesti… »

Noro, kako je Kyrie sprejel, da ni bil izbran v reprezentanco za olimpijske igre

Zurnal24 pred 15 dnevi
Če je Kyrie Irving v preteklosti veljal za psihično in čustveno precej nestabilnega košarkarja, je tokrat povsem mirno sprejel, da ga poleti ne bo v Parizu. Nekdaj je veljal za enega najpomembnejših členov ameriške košarkarske reprezentance, s… »

Jani Klemenčič: Tisti dan si na pladnju, pripravljen na seciranje

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Danes težko rečeš, kaj je uspeh in kaj neuspeh. Slovenski športniki so nas z odličnimi rezultati zelo razvadili, je manj kot 100 dni pred začetkom olimpijskih iger v Parizu v oddaji Ob osmih dejal nekdanji olimpijec Jani Klemenčič. Olimpijska… »

Plemič Sebastian Coe ujezil kolege, ker bo nagradil zmagovalce

Delo pred 15 dnevi
Dobitniki zlatih kolajn na olimpijskih igrah v atletiki bodo nagrajeni s po 46.000 evrov. Nagradni sklad bo znašal 2,2 milijona evrov. Športniki so pozdravili odločitev predsednika Svetovne atletike Sebastiana Coeja, da jih bo zveza denarno nagradila… »

Olimpijski Rakovec

Dnevnik pred 16 dnevi
»Sto dni pred začetkom olimpijskih iger v Franciji so v antični Olimpiji, zibelki olimpijskih iger, prižgali olimpijski ogenj. S tem je olimpijska bakla začela svojo pot proti Parizu, ki bo od 26. julija do 11. avgusta gostil ta najprestižnejši… »

Adžić dobro pozna vse tekmice

Delo pred 16 dnevi
Slovenske rokometašice bodo na jesenskem evropskem prvenstvu igrale v skupini E v Innsbrucku. Slovenska ženska rokometna reprezentanca, ki je z nedavno uvrstitvijo na olimpijske igre v Parizu poskrbela za nov zgodovinski mejnik našega športa, je… »

Francoska policija pred olimpijskimi igrami pregnala prebežnike iz skvota v predmestju Pariza

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Francoska policija v protiizgredni opremi je 100 dni pred začetkom poletnih olimpijskih iger v Parizu pregnala prebežnike iz skvota v južnem predmestju glavnega mesta Vitry-sur-Seine. Skvot v zapuščenih prostorih avtobusnega prevoznika je bil dom za… »

Kranj želi postati olimpijsko mesto

Zurnal24 pred 16 dnevi
Sto dni pred začetkom olimpijskih iger v Parizu so v antični Olimpiji, zibelki olimpijskih iger, prižgali olimpijski ogenj. Med prvimi nosilci je bil tudi župan Mestne občine Kranj Matjaž Rakovec. Župana Mestne občine Kranj (MOK) Matjaža Rakovca… »

Slovenska bakla spet povezuje ljudi

Delo pred 16 dnevi
Iniciativa bo še pred začetkom iger okrepila vrednote olimpizma. Na 72-dnevno pot po vseh 212 slovenskih občinah se je 17. aprila podala Slovenska bakla. Poskrbela bo za krepitev športnega, povezovalnega in navijaškega razpoloženja pred začetkom… »

Novice dneva »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo pred 10 uramiše 8 povezanih

Po nesreči na reki Savi mladi kajakaš umrl

RTV Slovenija pred 16 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Delo pred 12 uramiše 5 povezanih

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred 8 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem