Severna Makedonija

Neverjetna preobrazba strnjena v pičlih 15 sekund

Zurnal24 10.01.2024
Nogometni stadion v Düsseldorfu bo drevi prizorišče zgodovinske rokometne tekme, s katero se bo začelo moško evropsko prvenstvo (10. - 28. januar). Prireditelji moškega evropskega prvenstva bodo poskrbeli za spektakularen uvod v 16. izvedbo tega… »

Čas za izbris grdih berlinskih madežev, tudi Dončićevega in Kopitarjevega

Delo 10.01.2024
Prireditelji evropskega prvenstva v rokometu ponosni na rekord, Heiner Brand napoveduje zlato Nemčiji. V Mercedes-Benz Areni jutri kot na ribiški veselici. V nadaljevanju preberite: Z rekordom se bo danes začelo 16. evropsko prvenstvo v rokometu. Tekmi… »

Še nikoli toliko ljudi na tekmi, to stavnice napovedujejo Sloveniji

Zurnal24 10.01.2024
V Düsseldorfu se bo drevi začelo 16. evropsko prvenstvo v rokometu za moške, ki bo v Nemčiji potekalo do 28. januarja. Že za uvod se obeta spektakel pred približno 53.000 gledalci, ko bodo na priložnostno igrišče na nogometnem stadionu stopili… »

Že prvi dan rekord za zgodovino

Dnevnik 10.01.2024
Z današnjima tekmama Francija – Severna Makedonija in Nemčija – Švica v skupini A v Merkur Spiel-Areni, ki sprejme 54.600 gledalcev, se začenja EP v rokometu za moške. Naslov prvaka iz leta 2022 brani Švedska, na stavnicah je največji favorit… »

Nemčija nadigrala Švico, Francija boljša od Severne Makedonije

RTV Slovenija 09.01.2024
V Düsseldorfu se je začel EP v rokometu. Olimpijski prvak Francija je z 39:29 premagala Severno Makedonijo, zvečer pa je bila na nogometnem stadionu pred rekordnimi 53.586 gledalci Nemčija prepričljivo s 27:14 boljša od Švice. 6 golov je dal Juri… »

Že uvodni dan prvenstva se obeta zgodovinski spektakel

SiolNET 09.01.2024
Jutri se bo v Berlinu v Nemčiji s tekmo med Francijo in Severno Makedonijo (ob 18. uri) začelo evropsko prvenstvo v rokometu, ki bo med 10. in 28. januarjem potekalo na prizoriščih v Berlinu, Düsseldorfu, Hamburgu, Kölnu, Mannheimu in Münchnu. Že… »

Po 16 letih prenovljene ruševine palače, v kateri je bil Aleksander Veliki razglašen za kralja

RTV Slovenija 06.01.2024
Po kar 16 letih se je končala prenova ruševin palače Ajga v severni Grčiji, ki je stala več kot 20 milijonov evrov in je vključevala tudi finančno podporo Evropske unije. Gre za palačo, v kateri je bil Aleksander Veliki razglašen za makedonskega… »

Povpraševanje po kadrih je še vedno živahno, delodajalci jih vedno več iščejo v Severni Makedoniji

RTV Slovenija 30.12.2023
Za iskalce zaposlitve je bilo to leto kljub negotovosti na trgu dela in ohlajanju nemškega gospodarstva še vedno ugodno. Z izjemo energetsko intenzivnih podjetij, ki delavce napotujejo na čakanje, je v drugih panogah še vedno povpraševanje po kadrih… »

Leipzig našel nadomestilo za Forsberga, prihaja Elmas

RTV Slovenija 27.12.2023
Eljif Elmas je novi soigralec Benjamina Šeška in Kevina Kampla pri Leipzigu. Reprezentant Severne Makedonije, ki je prišel iz italijanskega prvaka Napolija, je podpisal štiriletno pogodbo. 24-letni vezist, ki se bo ekipi pridružil 2. januarja, bo v… »

V stanovanju jo je 14-dni zadrževal kot spolno sužnjo

Necenzurirano 24.12.2023
Uspela je kontaktirati prijateljico, ta pa je poklicala policijo, ki je danes potrkala na vrata tega dunajskega stanovanja. Na Dunaju so v soboto iz enega od stanovanj rešili 29-letno žensko, ki je bila približno dva tedna ujetnica 51-letnega… »

Novice dneva »

#video Narvaez na uvodni etapi Gira v sprintu ugnal Pogačarja

Dnevnik pred tremi uramiše 8 povezanih

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 13 uramiše 7 povezanih

Po nesreči na reki Savi mladi kajakaš umrl

RTV Slovenija pred 9 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Delo pred 5 uramiše 5 povezanih

Sin zabodel mamo v Zagrebu

Necenzurirano pred 6 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem